Educatie

 

Wij distribueren diverse merken die professionele oplossingen bieden voor universiteiten, hogescholen maar ook voor het basisonderwijs. Van remote camera's die college's vast kunnen leggen en streamen tot interactieve displays. Bekijk onderstaand de diverse mogelijkheden en neem contact op met onze collega's voor een totaaloplossing op maat.

Panasonic Lecture Capture met Panasonic remote camera's

Met de volgsoftware van Panasonic kunnen personen gevolgd worden met een externe camera van Panasonic. Deze functie is bij uitstek geschikt voor onderwijsinstellingen en videoconferenties.

Wanneer de software wordt geactiveerd op hetzelfde netwerk als uw camerasysteem, herkent deze automatisch een persoon de zich vóór een PTZ-camera bevindt en laat de camera deze persoon volgen.

Dankzij het gebruik van "bewegingsdetectie"-technologie kan het onderwerp worden gevolgd, ongeacht of de richting waarin de persoon kijkt. Op die manier blijft de persoon in beeld, ook al staat hij of zij met de rug naar de camera.

Voor extra nauwkeurigheid kan de gevoeligheid van de volgfunctie worden ingesteld op de hoeveelheid bewegingen die de betreffende persoon maakt. 

Panasonic Interactieve Touch Displays

CONNECT. CREATE. SHARE

Goede communicatie is de sleutel in elk klaslokaal. Begin direct met presenteren op het whiteboard, importeer en wijzig media draadloos, brainstorm ideeën met teams op externe locaties en e-mail de voortgang direct vanuit het display. Doe het allemaal vanuit een intuïtief touchscreen met minder kabels en zonder afstandsbediening.

5 tips om hybride educatie naar een nóg hoger niveau te tillen!
1. Maak hybride leren mogelijk middels de juiste producten

Met behulp van de juiste technologie, is hybride leren en lesgeven niet langer lastig uit te voeren. Wanneer u zich tijdig en volledig laat informeren over de mogelijkheden, is er ook voor u een passende oplossing te vinden. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

2. Gebruik facial recognition software

Studenten kunnen zich niet optimaal concentreren op lesmateriaal, wanneer het hoofd van de leraar of de inhoud van de presentatie off-screen is. Met de Lecture Capture functie van Panasonic, is dat niet langer aan de orde. De camera gebruikt gezichtsherkenning om beweging te volgen, waardoor de beoogde informatie ten alle tijden in het beeld aanwezig is. 

3. Gebruik real-time anotatie

Professoren voegen vaak extra informatie toe aan de informatie die zij op dat moment aan het publiek tonen. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld een Panasonic display met interactive touch, is dit geen enkel probleem. De presentator is gemakkelijk in staat om wijzigingen of annotaties aan te brengen in zowel real-time, als op afstand. Op die manier is iedereen (zowel live als online) tegelijkertijd op de hoogte van de aanpassingen.

4. Built-in collaboration mogelijkheden

Door in groepen samen te werken ontwikkelen leerlingen een diepere begrip van de stof én leren ze oa. interpersoonlijke vaardigheden die ze later in hun loopbaan kunnen toepassen. Creëer een samenwerkingsomgeving met behulp van een Panasonic laserprojector die schakelt tussen display en whiteboard-modus evenals presentatie systemen die het delen verbeteren.

5. Creëer een meeslepende ervaring

Studenten verbeteren retentie en betrokkenheid wanneer de presentator/docent de zintuigen bij het verhaal prikkelt én gedetailleerde afbeeldingen aanbiedt. Door videotechnologie met wanddisplays te combineren, voelt het voor de personen die zowel live als online aanwezig zijn, alsof ze echt deel uit maken van de ervaring.
 

 
Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.