Streaming solutions

 

Output heeft diverse producten in het assortiment die samen voor een mooie streaming oplossing kunnen zorgen. Onze specialisten kunnen u samen met u bekijken welke producten het beste bij uw project passen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Streaming Solutions Roland

Als u online moet communiceren met realtime video, of het nu een presentatie is voor een privégroep of een uitzending voor de hele wereld, biedt Roland een reeks streamingproducten om u te helpen verbinding te maken. Kies eenvoudig de Roland-switcher die past bij uw toepassing en budget, voeg vervolgens camera's en microfoons toe en selecteer het juiste online uitzendplatform. Daarna bent u klaar om uw publiek te betrekken, waar ze ook zijn, waar u ook bent. Om aan de slag te gaan met livestreaming, is er wat basisinformatie die u moet weten.

Zou u hulp kunnen gebruiken met het bepalen welke oplossing aansluit op uw behoeften? Neem dan contact op met onze specialisten en bekijk samen de mogelijkheden. Wilt u zelf alvast een beeld krijgen van alle Roland producten die u in kan zetten voor uw streaming doeleinden? Klik dan op de Roland afbeelding in het overzicht hieronder.

Panasonic PTZ camera's

Panasonic breidt haar PTZ-camerareeks uit met vijf gloednieuwe modellen. De 4K PTZ camera's AW-UE80W/K, AW-UE50W/K, AW-UE40W/K, AW-UE20W/K en de HD camera AW-HE20W/K zullen in het eerste kwartaal van 2022 uitgebracht worden. Alle camera's hebben een nieuw ''proprietary direct drive system'' op basis van Panasonic's eigen technologie, waardoor er voor stille en vloeiende beweging in verticale en horizontale richtingen wordt gezorgd.

De AW-UE40, AW-UE50 en AW-UE80 hebben een 24x optische zoom en tot 36x intelligente zoom, evenals een kijkhoek van 74,1 graden om gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen te ondersteunen. De ''newest generation'' in optische beeldstabilisatie (OIS) zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Alle camera's zullen PoE ondersteunen, waardoor een oplossing met één kabel mogelijk is waarbij video en audio, besturing en voeding van en naar de camera kunnen worden geleverd via één enkele ethernetverbinding.

 

Heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com. Om prijslijsten aan te vragen klik hier.