Vul uw project met het prachtig geluid dat de inbouwluidsprekers van Polk Audio produceren. Maak een keuze uit inbouw-, opbouw- of plafondinbouwmodellen die specifiek ontworpen zijn om in het interieur te passen. Daarnaast geven alle audioproducten van Polk elke noot een rijk en ruimte vullend geluid mee, waardoor men nog intenser kan genieten..

Geweldig geluid zonder dat je het ziet

Designs met minimale randen en exclusieve Sheer-Grilles™, die eenvoudig te installeren zijn en die zonder uitsteeksels aansluiten op het montageoppervlak en een krachtige audio bieden zonder afbreuk te doen aan een interieur. Polk's plafondinbouw- en wandinbouwluidsprekers luidsprekers die niet zichtbaar zijn, maar wel een geweldig geluid produceren, zijn ideaal als men gaat voor een onzichtbare luidspreker, zonder ook maar iets van geluidskwaliteit te verliezen. 

Met hun kleine diameters en oververfbare roosters worden de wandinbouw- en plafondluidsprekers van Polk Audio in elke kamer onzichtbaar. Om bij systemen met meerdere kanalen ervoor te zorgen dat het geluid van de ene luidspreker naadloos over kan gaan in de andere, hebben alle luidsprekers van Polk Audio binnen dezelfde reeks dezelfde klankkleur. Met opties zoals de Perfect Fit-sjablonen, precisieranden, voorgemaakte beugels en het gepatenteerde Rotating Cam-systeem is de trillingvrije installatie eenvoudig en veilig in te stellen. Met meer dan 40 jaar ervaring in geluid, bieden wandinbouw- en plafondluidsprekers van Polk Audio een dynamisch en kristalhelder geluid. 

 

Heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com. Om prijslijsten aan te vragen klik hier.