Polk assortiment

Vul uw project met het prachtig geluid dat de inbouwluidsprekers van Polk Audio produceren. Maak een keuze uit inbouw-, opbouw- of plafondinbouwmodellen die specifiek ontworpen zijn om in het interieur te passen. Daarnaast geven de draadloze audioproducten van Polk elke noot een rijk en ruimte vullend geluid mee, waardoor men nog intenser kan genieten.

Bekijk hier de brochure met alle producten.

Onzichtbaar strak geluid met de Polk V Series

Perfect voor geluid dat volledig met het DNA van de ruimte vermengd wordt

Flinterdunne Sheer-Grilles™ die zo goed als onzichtbaar zijn, volledig in het oppervlak opgaan en akoestisch inert zijn voor een brede spreiding en uniform geluid, zelfs in grotere ruimtes. Er zijn ook vierkante roosters voor plafondmodellen van 6-1/2 inch en 8 inch.

De exclusieve lichte Dynamic Balance®-conussen uit polypropyleen van Polk leveren spectaculair heldere middentonen, bas met karakter en een hoge mate van efficiëntie.

Draaibare krachtige tweeters met zijden domes kunnen gericht worden voor rechtstreekse controle van de hoge frequenties en uitstekende beeldvorming, zelfs voor luisterposities die buiten de as liggen.

Het rooster wordt met neodymiummagneten bevestigd voor een zuivere, bijna onzichtbare afwerking.

Bekijk hier alle Polk producten

Outdoor audio

Luidsprekers voor alle seizoenen

Outdoor luidsprekers van Polk Audio worden onderworpen aan een strenge weerbestendigheidscertificatie die veel verder gaat dan de standaard weertests. Het resultaat is een volledig assortiment weersbestendige audioproducten die gemaakt zijn om grote buitenruimtes met een rijk, natuurlijk geluid te vullen.

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com. Om prijslijsten aan te vragen klik hier.