dnp Screens biedt een breed scala aan optische projectieschermen voor professioneel gebruik. Schermen van dnp bieden door een speciaal ontwikkelde techniek een tot 8x hoger contrast dan conventionele schermen. Dit merk staat dan ook voor de ultieme oplossing voor conferentieruimtes, TV studio's, signage en marketingdoeleinden. 

DnP optical projection screens for business

Met dnp optische projectieschermen creëer je krachtige, meer dan levensgrote visuele ervaringen. De combinatie van grote weergaveformaten en uniek beeld kwaliteit is zeer overtuigend. Het helpt je te grijpen en te houden de aandacht van je kijkers in allerlei situaties van vergaderzalen tot winkelcentra.

Optische projectieschermen van dnp hebben een geavanceerde optisch lenssysteem, waarmee u de controle over het geprojecteerde beeld voor maximale impact – zelfs in helder verlichte omgevingen. Terwijl conventionele frontprojectieschermen de licht in alle richtingen, onze schermen versterken het beeld voor optimaal zicht door scherpstellen en concentreren van de geprojecteerd licht. Het verschil is duidelijk, zelfs voor de blote oog.

Een overzicht bekijken van alle dnp projectieschermen? Klik op de knop hieronder!


 

Brightness demo

Supernova frontprojectieschermen van dnp zijn groter dan een flatscreen tv en helderder en beter dan traditionele projectieschermen en LED displays. Probeer onze helderheidsdemo en zie het verschil! Bekijk met de virtuele demo het verschil tussen een dnp scherm en een conventioneel scherm. 

Minimalistisch Deens design: de LaserPanel meubels

De dnp LaserPanel oplossingen kunnen uitgebreid worden met speciaal door dnp ontwikkelde meubels waarin de short throw projector weggewerkt wordt. De meubels zijn gebaseerd op minimalistisch Deens design en verkrijgbaar in verschillende opties.

 
Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.