Digital signage

 

Displays en content management: speciaal voor branding, bewegwijzering, reclame en eindeloos veel meer toepassingen. Combineer de narrowcasting oplossingen van Onelan met een professioneel Panasonic display of een dnp scherm.

Onelan NTB: HD & 4K players

Onelan NTB biedt een complete oplossing met degelijke hardware en veelzijdige software met netwerkopties voor kant-en-klaar contentbeheer. 

Met Onelan's brede assortiment aan 4K UHD en HD digital signage players er is altijd een player die voldoet aan uw budget en vereisten. Voorzien van "NTB" Linux-software die specifiek op elk hardwareplatform is toegespitst, leveren deze players hoogwaardige multimediaweergave en 24/7/365 betrouwbaarheid. De premium 4K-speler kan zelfs worden gebruikt als een video wand controller op instapniveau met maximaal 16 video-uitgangszones.

Beschikbare opties, afhankelijk van het model, zijn onder andere: DVB-T TV cards, HD capture, MPEG UDP IP Streaming, Remote control, touch and Data integration. NTB's worden vooraf geïnstalleerd en worden voorafgaand aan verzending streng getest in de fabriek, zodat elke gebruiker direct aan de slag kan.

Onelan Reserva Room Signage

Onelan Reserva Room signage biedt in één oogopslag een duidelijke weergave van beschikbaarheid van een meeting room. Interactieve room signage displays die dynamisch gekoppeld zijn aan een kalender zorgen voor een overzichtelijke weergave van de status van een vergaderruimte, samen met een overzicht van informatie over huidige en komende vergaderingen.

Vergaderingen kunnen eenvoudig worden geboekt, verlengd of ingekort maar ook geannuleerd vanaf het interactieve display. De check-in functionaliteit zorgt voor een eenvoudig beheer van no show en om het gebruik van een werkplek te verbeteren.

 

Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.