Output BV, is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op de distributie van
professionele audio, video en lichtapparatuur.

Over Output

Wij zijn een dynamische organisatie en een familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring. Wij importeren een aantal exclusieve merken en verzorgen de distributie voor diverse A-merken in Nederland.

Wij bieden een uitgelezen pakket aan producten met een goede kwaliteit waarmee we, in combinatie met jarenlange ervaring, deskundig advies en goede service een totaalpakket bieden voor de installatie-, AV- en PA- markt. Indien gewenst geven wij technische ondersteuning aan onze afnemers.

Audio, video en licht zijn belangrijke communicatiemiddelen die veel verder kunnen gaan dan enkel het overbrengen van een boodschap. Going the extra mile is dan ook waar Output voor staat. Wij gaan verder dan het distribueren van producten alleen. Gedegen advies, snelle levering, uitstekende nazorg en ervaren specialisten zorgen ervoor dat Output vele pluspunten biedt. Wanneer u voor Output kiest, kiest u voor goede kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.

Output hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties waarbij aan elke klant persoonlijke en professionele service geboden wordt.

Familiebedrijf

Sinds jaar en dag is Output BV een trotse familiebedrijf. In 2022 hebben Yvonne en Stefan het bedrijf overgenomen van hun vader, Hans van den Bergh, die nog steeds de functie als directeur bekleedt.

Hans van den Bergh

Directeur

Yvonne van den Bergh

Business Development | Directie

Stefan van den Bergh

Directie
Experience room