Camera's

 

Bekijk hier de diverse producten op het gebied van camera technologieën. Ook in deze productcategorieën vinden wij het belangrijk dat we een uiteenlopende range aan producten kunnen aanbieden. We streven naar het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten, samen met kwalitatief hoogstaand advies. Klik op een productcategorie voor de verschillende producten en specificaties. Mocht u er niet helemaal uitkomen, neem dan vooral contact op met onze specialisten voor een gedegen advies!

Panasonic Camera's

Ontdek Panasonic's uitgebreide camera range. U kunt hier de meest diverse camera's vinden voor de meest uiteenlopende doeleinden. Bekijk bijvoorbeeld de uitzonderlijke PTZ camera's, waarmee u bijvoorbeeld televisieproducties, colleges of vergaderingen gemakkelijk mee vastlegt. Wanneer de situatie om dynamische opnamen vanuit snel wisselende verschillende hoeken van de ruimte vraagt, kunt u er wellicht voor kiezen om een kijkje te nemen bij de Compact, Cinema, Studio of P2 ENG camera's. Dit alles, ook nog eens met de mogelijkheid tot remote controlling middels de gemakkelijk bestuurbare controllers.

Canon Camera's

We verwelkomen Canon bij Output! Vanaf nu distribueren wij een select aantal producten van het mooie merk, waaronder: 4K PTZ camera's (pan, tilt, zoom) met uitzonderlijke beeldkwaliteit en nauwkeurige controle, speciaal ontworpen voor diverse producties en toepassingen.

 
Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.