RCF is een Italiaanse fabrikant van audioproducten, opgericht in 1949 in Reggio Emilia. Alle producten en componenten zijn intern bedacht en ontwikkeld om het eindresultaat te maximaliseren. De uitgebreide catalogus omvat alle aspecten van de audioketen en komt tegemoet aan de behoeften van muzikanten, geluidstechnici, architecten en systeemintegratoren. Ongeacht wat de audio-eisen ook zijn, RCF heeft de juiste oplossing.
 

Compact M 04: RCF verwelkomt ''The little one''

De nieuwe Compact M 04 van RCF is een multifunctioneel tweeweg coaxiaal luidsprekersysteem met volledig bereik, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De luidspreker beschikt over gebalanceerd geluid, hoge gevoeligheid en een soepele en brede frequentierespons. Ondanks het feit dat de compact M 04, zijn naam eer aan doet en met zijn 4'', daadwerkelijk zeer compact is, overtreft deze luidspreker de mogelijke verwachtingen van zo'n compacte oplossing. Het elegante en compacte ontwerp met nauwkeurige afwerking maakt M 04 namelijk geschikt voor bijna elke omgeving, zelfs met architectonische beperkingen. Dit alles, natuurlijk met het betrouwbare en bekende kwalitatieve geluid van RCF.

Constante innovatie

Het ontwerpproces bij RCF audio is een evoluerend concept. Het technische team heeft een allesomvattende benadering van productontwerp, waardoor het bedrijf voorop kan blijven lopen op het gebied van technologie en materialen. De moderne productiefaciliteit in Italië volgt hetzelfde idee. Alle componenten zijn dynamisch verfijnd en volledige controle over het fabricageproces biedt de perfecte omgeving om de kwaliteit en betrouwbaarheid snel te verhogen. Van de spreekspoel van de transducer tot de beheersoftware, elk onderdeel is intern ontworpen en voortdurend verbeterd in een volledig uitgebreide slimme workflow.

Neem hierboven alvast een kijkje bij de diverse series die Output aanbied of scrol naar beneden om de brochures te bekijken. Vraag onze specialisten om advies!

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.