RCF werd in 1949 opgericht in Reggio Emilia, Italië. In de loop der jaren is RCF uitgegroeid als marktleider op het gebied van ontwerp en productie van geavanceerde technologie voor professionele en commerciële audio-producten.

Lees meer over RCF.

RCF Business Music & Installed Sound

RCF biedt een compleet assortiment aan installatie speakers en producten voor achtergrond- en voorgrondmuziek in openbare ruimtes. Hoge audiokwaliteit en een flexibele architectuur, waardoor de distributie van verschillende audioprogramma's in meerdere omgevingen mogelijk is, elk met specifieke akoestische vereisten. De producten uit de Business Music reeks zijn uitermate geschikt voor retail, horeca en corporate omgevingen.

Lees meer...

 

RCF P Serie: Full range weather proof speaker serie

De RCF P-Serie all weather proof speakers zijn uitermate geschikt voor het gebruik in o.a. sportstadia. Alle producten uit de P-serie van RCF zijn volledig weerbestendig, zijn full range en hebben een brede spreiding. Deze coaxiale tweeweg luidsprekers bieden een substantiële kracht en efficiëntie voor een verscheidenheid van professionele indoor én outdoor toepassingen. De P3115-T speaker heeft een IP-waarde van 55 en uitermate geschikt voor o.a. sportarena’s en stadia.

 

 

IM 2220: RCF Impedance Tester

Een draagbaar instrument, gemakkelijk te gebruiken voor het meten van de impedantie van de luidsprekerlijnen met constante spanning of van een enkele luidspreker. Lees meer..

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.