RCF is een Italiaanse fabrikant van audioproducten, opgericht in 1949 in Reggio Emilia. Alle producten en componenten zijn intern bedacht en ontwikkeld om het eindresultaat te maximaliseren. De uitgebreide catalogus omvat alle aspecten van de audioketen en komt tegemoet aan de behoeften van muzikanten, geluidstechnici, architecten en systeemintegratoren. Ongeacht wat de audio-eisen ook zijn, RCF heeft de juiste oplossing.
 

NIEUW: De WMR- en CMR luidspreker series

RCF introduceert vier nieuwe luidsprekers bovenop de producten van de reeds geïntroduceerde WMR & CMR Series in de Business Music Range. Met twee multifunctionele two-way plafondluidsprekers en twee wall-mounted two-way luidsprekers is RCF premium geluid geschikt voor een breder scala aan toepassingen. Dankzij het elegante, discrete ontwerp en nauwkeurige details passen CMR- en WMR-luidsprekers bij de esthetiek van elk gebouw. De hoogwaardige transducers garanderen een nauwkeurige muziekweergave van de gehele frequentieband en zorgen voor indrukwekkende geluidsdrukniveaus in een compacte behuizing.

 

Constante innovatie

Het ontwerpproces bij RCF audio is een evoluerend concept. Het technische team heeft een allesomvattende benadering van productontwerp, waardoor het bedrijf voorop kan blijven lopen op het gebied van technologie en materialen. De moderne productiefaciliteit in Italië volgt hetzelfde idee. Alle componenten zijn dynamisch verfijnd en volledige controle over het fabricageproces biedt de perfecte omgeving om de kwaliteit en betrouwbaarheid snel te verhogen. Van de spreekspoel van de transducer tot de beheersoftware, elk onderdeel is intern ontworpen en voortdurend verbeterd in een volledig uitgebreide slimme workflow.

Neem hierboven alvast een kijkje bij de diverse series die Output aanbied of scrol naar beneden om de brochures te bekijken. Vraag onze specialisten om advies!

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.