RCF is een Italiaanse fabrikant van audioproducten, opgericht in 1949 in Reggio Emilia. Alle producten en componenten zijn intern bedacht en ontwikkeld om het eindresultaat te maximaliseren. De uitgebreide catalogus omvat alle aspecten van de audioketen en komt tegemoet aan de behoeften van muzikanten, geluidstechnici, architecten en systeemintegratoren. Ongeacht wat de audio-eisen ook zijn, RCF heeft de juiste oplossing.
 

De WMR- en CMR luidspreker series

CMR is een serie multifunctionele two-way luidsprekers voor plafondmontage, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Dankzij het elegante en discrete ontwerp en nauwkeurige details, zijn de CMR-luidsprekers uiterst geschikt in elke omgeving en architectonische situatie. De hoge kwaliteit van de transducers, opgesteld in een coaxiale configuratie, garandeert een betrouwbare en gedetailleerde muziekweergave in de gehele frequentieband. De CMR geeft opmerkelijke geluidsdrukniveaus, gezien het feit dat het een erg compact product is. 

WMR is een multifunctionele two-way luidsprekerserie voor wandmontage. Deze serie is uiterst geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De WMR-luidsprekers zijn uiterst geschikt voor iedere mogelijke omgeving. Dit dankzij het elegante ontwerp. De hoge kwaliteit van de transducers staat garant voor een uiterst betrouwbare en nauwkeurige muziek reproductie in het hele frequentiebereik. De WMR-luidsprekers zijn enorm compact, maar leveren zeker niet in op geluidskwaliteit. Deze luidsprekers bereiken dan ook opmerkelijke geluidsdrukniveaus.
 

Constante innovatie

Het ontwerpproces bij RCF audio is een evoluerend concept. Het technische team heeft een allesomvattende benadering van productontwerp, waardoor het bedrijf voorop kan blijven lopen op het gebied van technologie en materialen. De moderne productiefaciliteit in Italië volgt hetzelfde idee. Alle componenten zijn dynamisch verfijnd en volledige controle over het fabricageproces biedt de perfecte omgeving om de kwaliteit en betrouwbaarheid snel te verhogen. Van de spreekspoel van de transducer tot de beheersoftware, elk onderdeel is intern ontworpen en voortdurend verbeterd in een volledig uitgebreide slimme workflow.

Neem hierboven alvast een kijkje bij de diverse series die Output aanbied of scrol naar beneden om de brochures te bekijken. Vraag onze specialisten om advies!

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.