De lichtsystemen die SLV ontwikkelt zijn stuk voor stuk innovatief en van hoge kwaliteit. Het design, het gebruik van gekleurd licht en het inzetten van LED heeft ervoor gezorgd dat men ieder jaar weer halsreikend uitkijkt naar de nieuwe Big White catalogus.

Output is al ruim 35 jaar distributeur van SLV producten en helpt u graag met invullen van uw verlichtingsvraagstuk. 

Webshop SLV tijdelijk offline


Beste klant,

We willen u graag informeren dat onze webshop tijdelijk offline is. Onze excuses voor het ongemak.

Momenteel zijn we bezig met het uitvoeren van noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden om ervoor te zorgen dat onze webshop weer optimaal functioneert. Ons team werkt hard om de problemen op te lossen en de webshop zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Output

We waarderen uw geduld en begrip. Als u advies- of voorraadvragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Input is not a valid email address!
Hartelijk dank voor het invullen van het formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

SLV SPRING SELECTION '24

Productselectie verlichting voor buiten

Ontdek de wereld van architecturale verlichting, dompel jezelf onder in de diversiteit van onze designarmaturen en ervaar hoe indirect licht en bijzondere materialen de sfeer kunnen betoveren. Allemaal samengevat in de nieuwe SLV Spring Selection '24. Ontdek het zelf! Vraag hier jouw exemplaar van deze brochure aan, of blader hem eenvoudig online door.


BIG WHITE® '24

Meer dan 1.000 nieuwe producten op 896 pagina's Nieuw categorieoverzicht voor eenvoudige navigatie Familieoverzicht nu direct op de eerste pagina's Nieuwe adviessectie die alle relevante informatie over een onderwerp of product samenvat Nieuw, handzaam formaat (19,1 cm x 26,8 cm) Zoals gebruikelijk beschikbaar als gedrukte versie of als online catalogus