De Shure microfoons zijn van ongekende kwaliteit

Shure is de vooruitstrevende fabrikant van microfoons voor live, touring en studio toepassingen. De microfoons zijn iconisch én voor uiteenlopend gebruik. Denk bijvoorbeeld aan microfoons voor zang, instrument en podcast doeleinden. Echter houd het daar niet op. Shure is namelijk naast dit alles ook gespecialiseerd in het creëren van zowel wired als wireless microfoons. 

Wired Microphones - Microflex Advance 

Helder. Duidelijk. Onopvallend. Haal meer uit elke vergaderruimte met Microflex® Advance™. De allerbeste functionaliteit en innovatief design, zodat sprekers en deelnemers maximaal gefocust blijven op het gesprek en zich niet hoeven te bekommeren om de techniek.

Microflex Advance-conferentiemicrofoons maken communicatie moeiteloos door consistente spraakhelderheid te bieden voor elke persoon in een vergadering, ongeacht waar ze zich in de kamer bevinden. Wat nog belangrijker is, Microflex Advance maakt de best mogelijke ervaring voor de persoon aan het einde van de oproep mogelijk door een boeiendere en vloeiende communicatie te bieden. Of u nu rechtop zit, achterover leunt, een laptop gebruikt of op het scherm spreekt, ze zullen nog steeds duidelijk gehoord en begrepen worden.

Wired Microphones - Classic

De wired microfoons van de classic serie zijn een plaatje an sich. Neem bijvoorbeeld de 545SD, een classic instrumentmicrofoon óf de 565SD, ook wel bekend als de classic Woodstock microfoon. Als je een klassieke look wilt vastleggen, heb je de uitrusting nodig die bij het genre past. Niets maakt de stijl zo compleet als de 55SH Series II, een microfoon die al decennia lang gebruikt wordt door legendes. Anderen imiteren hem misschien, maar niemand kan de vorm en functiestandaarden evenaren die Shure heeft gehanteerd vanaf de eerste Unidyne-microfoon tot onze nieuwste versie.

Wired Microphones - Duraplex

Trotseer de elementen. DuraPlex subminiatuur lavalier- en headsetmicrofoons leveren consistente kwaliteit, zijn duurzaam en bestand tegen stof, vuil, water en zweet. DuraPlex biedt audio van professionele kwaliteit voor film-, broadcast-, spraak-, theater- en performance-toepassingen en is perfect voor alledaagse situaties, maar blinkt uit in de meest veeleisende omgevingen. Leg elk moment met vertrouwen vast. Bij regen of zonneschijn.

Wired Microphones - Microflex

Mensen praten op verschillende manieren. Preek, politieke bijeenkomst of keynote. Mogelijkheden genoeg. Sinds we hebben leren praten willen we ons zoveel mogelijk laten horen. Tegenwoordig met versterking. Microflex® microfoons maken iedereen verstaanbaar.

'One size fits all' geldt niet als het gaat om het registreren van onze stem. Elke zaal of ruimte is anders, net zoals de woorden die daar te horen zijn. De Microflex® serie omvat verschillende soorten microfoons en accessoires om het publiek het allerbeste geluid te bezorgen.

Wired Microphones - Alta

PG ALTA-microfoons zijn ontworpen voor iedereen die op zoek is naar geweldig geluid, duurzaamheid en stijl. Ze zijn gebruiksvriendelijk en helpen over de hele linie geweldige resultaten te behalen,

Wired Microphones - VP

De VP series bestaat uit onder andere modulaire premium shotgun microfoon in drie verschillende maten, een stereo microfoon, microfoons voor professionele audio en video producties en een kleine Shotgun microfoon voor semi professionele toepassingen. 

Wireless Microphones - Microflex Wireless

Microflex Wireless biedt teams van AV- en IT-professionals extra mogelijkheden door modern design, levensecht geluid en bediening in netwerken te leveren voor representatieve directiekamers en AV-conferentiesituaties waar onopvallende condensator-microfoons van hoge kwaliteit vereist zijn.

Wireless Microphones - Axient Digital

Axient Digital® levert een ongekend stabiele signaaloverdracht met helder geluid, alsmede flexibele hardware-opties, hoogwaardige aansluitmogelijkheden en uitgebreide besturingsfuncties, voor professionele producties die absoluut storingsvrij dienen te verlopen.

 

 

Wireless Microphones - BLX

Met één druk op de knop start u de groep- en kanaalscan die de beste vrije frequentie voor u zoekt. Stel de zender in op hetzelfde kanaal en u bent klaar om te beginnen.

Wireless Microphones - GLX-D

Applicatie specifieke microfoons ontworpen om de kleinste details op te pikken in veeleisende akoestische omgevingen. Combineert intelligente digitale technologie en handige oplaadbare mogelijkheden.

Wireless Microphones - QLX-D

Het QLX-D digitale draadloze systeem bestaat uit een QLXD4-ontvanger en twee zenderopties: een bodypack-zender voor gebruik in combinatie met compatibele headsets, lavalier- en instrumentmicrofoons, of een draadloze handzender waar verschillende cartridges op passen. Dit systeem is ideaal voor middelgrote tot grote evenementen omdat het tot 22 zenderfrequenties biedt binnen één 8 MHz-kanaal. Het levert een professionele 24-bits geluidskwaliteit, biedt een dynamisch bereik van 120 dB en past desgewenst AES-256 encryptie toe om de signaaloverdracht te beveiligen. Ondanks zijn krachtige functies is het QLX-D systeem heel makkelijk te gebruiken, zo scant hij automatisch naar vrije kanalen en past hij zelf de gain aan.

Wireless Microphones - SLX-D

Van collegezalen, concertzalen tot gebedshuizen. SLX-D levert transparante, 24-bits digitale audio en solide RF-prestaties met eenvoudige installatie- en oplaadmogelijkheden in een reeks veelzijdige draadloze systeemconfiguraties. Met enkele half-rack en dubbele full-rack-ontvangeropties, handheld- en bodypack-zenders en een brede selectie van vocale, lavalier-, headset- en instrumentmicrofoonsysteemconfiguraties. Compatibel met Shure UHF draadloze antennedistributie en externe antenne-accessoires.

Wireless Microphones - ULX-D

De ULX-D biedt een indrukwekkende mix van 24-bits digitale geluidskwaliteit, bijzonder efficiënt RF-spectrumgebruik, schaalbaarheid, geavanceerde encryptie en intelligente accutechnologie voor professionele geluidsversterking in elke omgeving. Hij voldoet zelfs aan de behoeften van de meest veeleisende vaste installaties.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie. Zij staan u graag te woord en adviseren u graag welk product het best passend is voor uw project. 

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.