Geweldig geluid voor elke toepassing

Shure biedt complete audio-oplossingen voor grote parlementskamers of intergouvernementele conferenties, maar ook compacte audioapparatuur voor kleine, flexibele vergaderruimtes.

De producten van Shure, geroemd om hun technische kwaliteit en aantrekkelijke vormgeving, zien er goed uit en klinken goed, elke keer opnieuw.

Van plafondarray-microfoon met IntelliMix, tot tafelarray-microfoons en Microflex® Wireless die elegante oplossingen voor het regelen van levendig en levensecht geluid in AV-conferentiesituaties biedt. De uiteenlopende producten van Shure in de conferencie- en discussiesystemen serie maken het mogelijk. 

Zo is het de Microflex Complete Wireless die betrouwbare draadloze verbindingen voor maximaal 125 deelnemers en 8 tolkkanalen levert en is het de DDS5900, het Digitale Discussie Systeem wat ervoor zorgt dat tot 250 deelnemers van vergaderingen elkaar helder kunnen verstaan, aan de andere kant van de ruimte of aan de andere kant van de wereld. 

Echter zijn dit zeker niet de enige topstukken van Shure. De conferentie- en discussiesystemen van Shure zijn namelijk zo uitgebreid en uiteenlopend dat er voor eenieder wel een mooi pronkstuk tussen zit. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie. Zij staan u graag te woord en adviseren u graag welk product het best passend is voor uw project.

 

 

 

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.