In 1972 werd een nieuw soort audiobedrijf geboren. NAD kreeg vorm toen een grote groep importeurs van de audio-industrie in Europa, allemaal muziekliefhebbers, zich erop richtten producten te ontwikkelen die baanbrekend en vernieuwend zouden zijn in de wereld van audio. Het doel van NAD was om te bewijzen dat een uitstekende geluidskwaliteit en betaalbare producten uitstekend samen kunnen bestaan. Vandaag de dag heeft NAD een breed portfolio aan audio en geluidsproducten, van stereo componenten tot multi-channel versterkers en high-performance surround oplossingen.

 
NAD receivers en versterkers

Innovatie, prestatie, waarde en eenvoud. Dát is waar NAD voor staat. En dat is dan ook absoluut niet gek voor een bedrijf wat voluit staat voor New Acoustic Dimension. Het merk NAD, is er dus op gebrand een nieuwe dimensie te brengen in de wereld van akoestiek en audio. Ben je dus ook zoek naar een passende receiver en/of versterker, die net even verder reikt dan de andere? Kies dan voor NAD.

 

CI 980 - Meerkanaals versterker

De NAD CI 980 is een compacte krachtpatser die uitmuntend geluid en robuuste betrouwbaarheid biedt. De acht individuele kanalen kunnen worden ingevoerd via de globale ingang, of iedere ingang wordt individueel ingezet met zijn eigen ingang en schakelaar. De cool-running CI 980 heeft ook een thermostatisch geregeld ventilatorsysteem. De CI 980 is ontworpen om in standaard rackeenheden te passen, waardoor de installatie eenvoudig en soepel is. De CI 980 levert een werkelijk uitgebreide geluidservaring en zal daardoor zelfs de meest ervaren luisteraars imponeren.

 

 
Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.