Het productenassortiment van Brähler Systems omvat discussiesystemen voor kleinere conferenties met maximaal 25 deelnemers tot grote conferenties met 10,000 deelnemers. Met geavanceerde high-end conferentiesystemen die zijn uitgerust met verschillende conferentie-, interpretatie- en stemfuncties zijn de producten van Brähler geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan overheidsinstellingen maar ook grote conferentiecentra.

Brähler voldoet aan hoge kwaliteitsnormen voor al haar producten en diensten. Dit wordt ondersteund door een lidmaatschap van het Duitse Instituut voor Standaardisatie (DIN) en ISO certificering 9001. Brähler voldoet hiermee aan de eisen van de Europese norm.

Brähler Systems omvat discussiesystemen

Klanten willen de mogelijkheid hebben om te kiezen tussen verschillende opties op het gebied van ontwerp, functionaliteit en hardware. Met het DIGIMIC-portfolio, dat kan worden aangepast aan de specifieke vereisten van specifieke industrieën, kunnen we perfect inspelen op de behoeften van klanten. Het voordeel van een dergelijke differentiatie betekent dat de klant een veel betere "fit" krijgt van zijn DIGIMIC-oplossing.

De nieuwe Conferencing software brählerOS ontwikkeling door Brähler biedt u de perfecte tool voor het houden van de meest uiteenlopende efficiënte en vlotte conferenties. De op het netwerk gebaseerde, moderne client-server-architectuur maakt de distributie mogelijk van verschillende conferentietoepassingen, zoals microfoonbesturing, registratie van de deelnemers en stembeheer naar verschillende terminals.
 

 
Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.