Elation Lighting Inc. is een onderneming, opgericht in 1992 en heeft haar hoofdkantoor in Los Angeles, CA. Alle producten zijn ontwikkeld in de VS, met verkoop- en ondersteuningskantoren in de VS, Mexico en Europa. De distributie van Elation Professional producten loopt via een wereldwijd dealernetwerk.

Elation biedt de podiumverlichtingsindustrie de meest complete toolbox van conventionele en intelligente LED-verlichting, video en sfeereffectproducten die speciaal zijn ontworpen voor het theater- en concertpodium, verhuur, productie, studio, broadcast, kerken, bedrijfs-AV, tentoonstellingen, nachtclub-, vrijetijds-, themapark- en cruiseschipmarkten.
 

Elation KL PANEL XL™

De KL PANEL XL™ is een full-color-spectrum LED-soft licht met een volledig kleurenspectrum dat een hoge output, nauwkeurige kleurtemperatuurregeling, kleurweergave met volledig spectrum en zelfs wash-dekking biedt. Geoptimaliseerd voor de afstembare witte lichtvereisten van film en televisie, het is een ideale sleutel- en vullichtbron voor veel situaties die uitstekende prestaties en kleurkwaliteit vereisen. Het KL PANEL XL bevat een zeer efficiënt 6-in-1 LED-pakket dat tot 44.000 veldlumen produceert bij een halve piekhoek van 100°. De optionele 4x2 sectieregeling biedt extra creatieve mogelijkheden voor kleureffecten en visuele impact.

Compact en draagbaar, het armatuur kan op een standaard worden gemonteerd of worden opgehangen met behulp van een standaard klem of de meegeleverde Junior pin-adapter. Een robuuste behuizing met slagvaste randen en bodemplaat zorgen ervoor dat de KL Panel XL de ruwe behandeling van de snelle sets van tegenwoordig aankan. Het is volledig autonoom zonder de noodzaak van een externe voeding. Het kan ook op afstand worden gevoed via de geïntegreerde 4-pins XLR 24-36 VDC batterij-ingang. Het KL-paneel kan worden bediend via industriestandaard DMX-, Art-NET- of sACN-protocollen. Bovendien kan het ook handmatig worden aangepast met behulp van de meegeleverde encoders en het OLED-display, waardoor de intensiteit, kleurtemperatuur, groenverschuiving en andere belangrijke instellingen direct kunnen worden geregeld. Het display en de encoders zijn handig aan de onderkant van het armatuur gepositioneerd om gemakkelijke toegang te garanderen terwijl het KL-paneel op een standaard is gemonteerd. De integratie van Elation's E-FLY™ draadloze systeem zorgt voor nog meer gebruiksflexibiliteit.

Bent u benieuwd geworden naar dit product? Klik op de onderstaande button voor de specification sheet.

Naast deze full-color-spectrum LED soft light KL Panel XL, verkopen wij ook andere Elation producten. Neem direct contact op met onze specialisten voor meer informatie. Zij denken graag met u mee over welke verlichting passend is voor uw project. 

Elation KL PANEL ™

Maak kennis met de Elation KL PANEL ™. Het is een full-color-spectrum LED soft light met een hoge output, nauwkeurige kleurtemperatuurregeling, volledige spectrumkleurweergave en gelijkmatige wash coverage. Geoptimaliseerd voor de afstembare witlichtvereisten van film en televisie, is het een ideale toets- en vullichtbron voor veel situaties die uitstekende prestaties en kleurkwaliteit vereisen.

Het KL PANEL bevat een zeer efficiënt 6-in-1 LED-pakket dat tot 24.000 veldlumen produceert bij een halve piekhoek van 100 °. Compact en draagbaar, het armatuur kan op een standaard worden gemonteerd of worden opgehangen met een standaardklem of de meegeleverde Junior-pinadapter. Een robuuste behuizing met slagvaste randen en basisplaat zorgt ervoor dat het KL-paneel de ruwe behandeling van de huidige snelle sets aankan.

Het is volledig op zichzelf staand zonder dat er een externe voeding nodig is. Hij kan ook op afstand worden gevoed via de geïntegreerde 4-pins XLR 24-36 VDC-batterijingang. Het KL-paneel kan worden bediend via de industriestandaard DMX-, Art-NET- of sACN-protocollen. Bovendien kan het ook handmatig worden aangepast met behulp van de meegeleverde encoders en het OLED-display, waardoor u de intensiteit, kleurtemperatuur, groene verschuiving en andere belangrijke instellingen direct kunt regelen. Het display en de encoders zijn handig aan de onderkant van de armatuur geplaatst om gemakkelijke toegang te garanderen terwijl het KL-paneel op een standaard is gemonteerd. De integratie van het E-FLY ™ draadloze systeem van Elation zorgt voor nog meer gebruiksflexibiliteit.

Features van het KL Panel

✓ 295W RGBWLC (Red, Green, Blue, White, Lime, Cyan) LED Array
✓ CRI 95, CCT Adjustment from 2,000 to 10,000K
✓ 24,000 Total Lumen Fixture Output
✓ Internal Power Supply with Power Pass-Through 
✓ 24-36 VDC Battery Operation (battery not included) 
✓ DMX/RDM, Art-Net and sACN Protocol Support 
✓ E-FLY™ Internal Extended Range Wireless DMX Transceiver 
✓ Stand-Alone Control with 3 Encoders and OLED Display 
✓ Barn Doors, Diffuser, and Junior Pin (1 1/8” - 28mm) included 
 

Bent u benieuwd geworden naar dit product? Klik op de onderstaande knop voor de specification sheet!

Klik hier om de dimensional drawing te bekijken!

GOOD TO KNOW

Naast deze full-color-spectrum LED soft light KL Panel, verkopen wij ook andere Elation producten. Neem direct contact op met onze specialisten voor meer informatie. Zij denken graag met u mee over welke verlichting passend is voor uw project. 

 
Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.