PTZ Camera's

 

Panasonic biedt uiteenlopende oplossingen voor externe camera's waarmee UHD (4K), Full-HD en SD beschikbaar zijn voor uiteenlopende toepassingen – en alles via IP. De camera's worden gebruikt voor o.a. televisieproducties met een vaste opstelling maar ook het vastleggen van colleges bij universiteiten of raadvergaderingen bij gemeentes. Panasonic biedt hiervoor oplossingen voor zowel binnen- als buiten. 

Panasonic Lecture Capture met Panasonic remote camera's

Met de volgsoftware van Panasonic kunnen personen gevolgd worden met een externe camera van Panasonic. Deze functie is bij uitstek geschikt voor onderwijsinstellingen en videoconferenties.

Wanneer de software wordt geactiveerd op hetzelfde netwerk als uw camerasysteem, herkent deze automatisch een persoon de zich vóór een PTZ-camera bevindt en laat de camera deze persoon volgen.

Dankzij het gebruik van "bewegingsdetectie"-technologie kan het onderwerp worden gevolgd, ongeacht of de richting waarin de persoon kijkt. Op die manier blijft de persoon in beeld, ook al staat hij of zij met de rug naar de camera.

Voor extra nauwkeurigheid kan de gevoeligheid van de volgfunctie worden ingesteld op de hoeveelheid bewegingen die de betreffende persoon maakt. 

 
Wij helpen u graag met een offerte op maat, speciaal voor uw toepassing.

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.