De meeste mensen genieten van muziek. Sommigen zijn er gepassioneerd door. Bij Marantz zijn ze dat ook. Marantz vindt dat muziek geproduceerd moet worden exact zoals bedoeld door de artiest omdat niets, maar dan ook helemaal niets, de muziek in de weg mag staan. Daarom hebben ze bij Marantz ook maar één filosofie: "Because Music Matters."

Duurzame kwaliteit

Marantz producten zijn gebouwd om lang mee te gaan. De meest spectaculaire ontwikkeling van de laatste jaren is de onbeperkte toegang tot muziek via internet. Tegenwoordig is via streamingdiensten audio van CD-kwaliteit beschikbaar en zelfs nog beter. Daarmee beschikken we over nieuwe manieren om van muziek te genieten, naast de traditionele dragers als CD, SACD en Vinyl. Kies voor de juiste speler-versterkerluidsprekercombinatie. Als u een Marantz systeem van 10 jaar geleden vergelijkt met een nieuw Marantz systeem kunt u er zeker van zijn dat u het vertrouwde muzikale Marantz-geluid te horen krijgt.

Neem voor een gedegen advies contact op met onze specialisten.

HDMI 2.1 verwarrend?

Diverse Marantz receivers bieden ook HDMI 2.1 (NR1711/SR5015/SR6015/SR7015/SR8015), maar wat houdt dit nu in?

De HDMI 2.1 aanduiding is niet eenduidig. De HDMI specificatie verplicht fabrikanten immers niet om alle features op een aansluiting aan te bieden. Middels deze afbeeldingen hopen we meer duidelijk te scheppen.

 

Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.