De geschiedenis van Shure begon in 1925. Sindsdien heeft Shure zijn passie voor het maken van geweldige microfoons en audio-elektronica uitgebouwd tot een ware obsessie. Shure blijft wereldwijd toonaangevend met superieure, betrouwbare producten.

Nexadyne Dynamic Vocal Microphone

MXW neXt 2

Wat is er nieuw?

  • Draadloze, tweekanaals alles-in-één-microfoonoplossing voor hybride leslokalen, trainingsruimtes en collegezalen

  • Tafel-transceiver voorzien van inzet-laadstation

  • IntelliMix DSP met automatische mengfunctie, echo-eliminatie en ruisonderdrukking

  • Stuurt microfoon- en programma-audio naar deelnemers op afstand, de zaalluidsprekers of beide via analoge, Dante- of USB-C-verbindingen.

Of het nu om een presentatie, teamoverleg of een college gaat, bij elke bijeenkomst is wel een mix van lokaal en op afstand aanwezige deelnemers, en het valt niet altijd mee om vlekkeloze audio voor zowel de mensen in de zaal als degenen op afstand te leveren. Het wordt nog een grotere uitdaging om een vrij bewegende presentator en vragen uit het publiek te faciliteren.

Het draadloze Microflex MXW neXt 2 microfoonsysteem is de volgende stap in audio voor hybride evenementen. Het is een draadloos alles-in-één-microfoonsysteem voor vergaderruimtes, hybride leslokalen en trainingsruimtes dat superieure audio biedt voor de mensen in de zaal en degenen die op afstand aanschuiven.

MXW neXt 2 is het enige tweekanaals draadloze microfoonsysteem met een gecombineerde ontvanger, acculader en IntelliMix DSP

 

 

Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.