De geschiedenis van Shure begon in 1925. Sindsdien heeft Shure zijn passie voor het maken van geweldige microfoons en audio-elektronica uitgebouwd tot een ware obsessie. Shure blijft wereldwijd toonaangevend met superieure, betrouwbare producten.

 

Axient Digital ADX5D

ADX5D is ontstaan ​​vanuit één simpele behoefte: hoe de superioriteit van Axient Digital te vertalen in een draagbare optie. Shure begreep dat er in de sector vraag was naar draadloze mogelijkheden die inspeelden op de behoeften van de steeds veranderende productieomgevingen van vandaag. Shure erkende ook dat het moest innoveren op een manier die Axient Digital verder zou brengen dan het podium, stadions en studio-uitzendingen. De draagbare ontvanger ondersteunt de vraag naar een draadloze oplossing op afstand die ervoor zorgt dat de boodschap duidelijk wordt afgeleverd.

Of een crew nu een weerbericht uitzendt, offsite een filmopname maakt of de grote wedstrijd vastlegt, de ADX5D levert audio en prestaties van topkwaliteit. Professionals in film, tv en ENG hebben nu toegang tot dezelfde audiokwaliteit en next-level RF-prestaties waar professionals op het gebied van livegeluid al jaren op vertrouwen. Bovendien is de ADX5D uitgerust met in de industrie bewezen hoogwaardige RF-technologie, echte digitale diversiteitsontvangst en geavanceerde digitale audiotechnologie - allemaal verpakt in een draagbare slotvormfactor.

 

Heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com. Om prijslijsten aan te vragen klik hier.