De geschiedenis van Shure begon in 1925. Sindsdien heeft Shure zijn passie voor het maken van geweldige microfoons en audio-elektronica uitgebouwd tot een ware obsessie. Shure blijft wereldwijd toonaangevend met superieure, betrouwbare producten.

Nieuw! SLXD5 | SLXD3

De draagbare digitale eenkanaals radio-ontvanger SLXD5 combineert de uitgebreide functies van een digitale SLXD radio-ontvanger in een slank, draagbaar pakketje. Met zijn smetteloos heldere 24-bits digitale audio, efficiënte UHF-signaal met groot bereik en eenvoudig te configureren functies is de SLXD5 thuis op je camera of in een audiotas. Scan en gebruik frequenties met een compatibele SLXD radiozender met IR-synchronisatie, of coördineer en monitor omvangrijke kanaalconfiguraties met een groot aantal bronnen in de Multi-Mic-modus. Een volledige reeks aan optionele laadaccessoires zorgt voor excellent draadloos bedrijf waar je het maar nodig hebt, en het heldere OLED-display geeft de accuduur in uren en minuten weer bij gebruik met de optionele SB903 lithium-ion-accu's. Inclusief draagbare SLXD5 ontvanger, een paar AA-alkalinebatterijen, een niet-geleidende coldshoe-adapter en een draagtas met rits.

✓ Krachtige, draagbare digitale radio-ontvanger voor coldshoe-montage op camera's en gebruik met audiotas
✓ Heldere 24-bits digitale audio
✓ Uitgebreid frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz (microfoon afhankelijk)
✓ 118 dB dynamisch bereik
✓ Dubbele 3mm-uitgangen, inclusief uitgang voor koptelefoon en schakelbare lijn-/micro-uitgang
✓ Gebruik de Multi-Mic-modus om meerdere schone IR-frequenties te scannen en synchroniseren, en om meerdere bronnen van één ontvanger te monitoren met gebruiksvriendelijke bediening op het frontpaneel
✓ Digitale voorspellende schakeldiversiteit
✓ 44 MHz afstemmingsbandbreedte (afhankelijk van de regio)
✓ 32 beschikbare kanalen per frequentieband (afhankelijk van de regio)
✓ Maximaal 10 compatibele systemen per 6 MHz TV-band; 12 systemen per 8 MHz band
✓ Meer dan 5,5 uur met 2 AA-batterijen, of optioneel Shure SB903 accu
✓ Robuuste metalen constructie

De digitale opzetzender SLXD3 maakt het signaal van elke XLR-bron, inclusief dynamische en condensatormicrofoons, geschikt voor gebruik als SLX-D zender. De SLXD3 is voorzien van een gepatenteerde vergrendelende ring voor een stevige, niet-wiebelende verbinding en zendt 24-bits digitale audio van elke XLR-bron via een rotsvaste RF-verbinding naar een digitale SLXD4 of SLXD5 ontvanger. Gebruik IR Sync om zenders snel en gemakkelijk te koppelen aan de SLX-D ontvanger van jouw keuze. Een volledige suite aan optionele laadaccessoires zorgt voor excellent draadloos gebruik waar je het maar nodig hebt, en het heldere OLED-display geeft de accuduur in uren en minuten weer bij gebruik met de optionele SB903 lithium-ion-accu's. Inclusief SLXD3 plug-on zender, één paar AA-alkalinebatterijen en een leren beschermhoes met geïntegreerde riemclip.

✓ Maak elke XLR-bron geschikt voor gebruik in draadloze SLX-D systemen
✓ Levert +12–48V DC-fantoomvoeding voor gebruik samen met condensatormicrofoons
✓ Gepatenteerd vergrendelmechaniek voor veilige en stabiele aansluiting
✓ Heldere 24-bits digitale audio
✓ Uitgebreid frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz (microfoon afhankelijk)
✓ 118 dB dynamisch bereik
✓ Digitale voorspellende schakeldiversiteit
✓ Schakelbare 1/10/30mW-voedingsniveaus (afhankelijk van regio en band)
✓ 44 MHz afstemmingsbandbreedte (afhankelijk van de regio)
✓ 32 beschikbare kanalen per frequentieband (afhankelijk van de regio)
✓ Maximaal 10 compatibele systemen per 6 MHz TV-band; 12 systemen per 8 MHz band
✓ Eenvoudig koppelen van zenders en ontvangers via scan en IR-synchronisatie
✓ Tot wel 8 uur met 2 AA-batterijen, of optioneel Shure SB903 oplaadbare batterij
✓ Robuuste metalen constructie

MXW neXt 2

Wat is er nieuw?

  • Draadloze, tweekanaals alles-in-één-microfoonoplossing voor hybride leslokalen, trainingsruimtes en collegezalen

  • Tafel-transceiver voorzien van inzet-laadstation

  • IntelliMix DSP met automatische mengfunctie, echo-eliminatie en ruisonderdrukking

  • Stuurt microfoon- en programma-audio naar deelnemers op afstand, de zaalluidsprekers of beide via analoge, Dante- of USB-C-verbindingen.

Of het nu om een presentatie, teamoverleg of een college gaat, bij elke bijeenkomst is wel een mix van lokaal en op afstand aanwezige deelnemers, en het valt niet altijd mee om vlekkeloze audio voor zowel de mensen in de zaal als degenen op afstand te leveren. Het wordt nog een grotere uitdaging om een vrij bewegende presentator en vragen uit het publiek te faciliteren.

Het draadloze Microflex MXW neXt 2 microfoonsysteem is de volgende stap in audio voor hybride evenementen. Het is een draadloos alles-in-één-microfoonsysteem voor vergaderruimtes, hybride leslokalen en trainingsruimtes dat superieure audio biedt voor de mensen in de zaal en degenen die op afstand aanschuiven.

MXW neXt 2 is het enige tweekanaals draadloze microfoonsysteem met een gecombineerde ontvanger, acculader en IntelliMix DSP

 

 

Heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl . Om prijslijsten aan te vragen klik hier.