Oplossingen voor conferentie

Als Output distribueren wij diverse vooraanstaande merken op het gebied van conferentie techniek. Onze medewerkers helpen u graag op weg met een totaaloplossing voor uw project. Wij hebben diverse partners op weg geholpen met het inrichten van gemeenteraad zalen, rechtbanken maar bv. ook conferentieruimten in hotels. Neem contact met ons op om te kijken welke producten het beste bij uw project passen.

Meer dan alleen distributeur

Een oplossing geheel op maat

Persoonlijk advies van experts

High-end producten

Shure Microflex Advance-Microfoons

De Microflex Advance: een veelzijdig en stijlvol AV-conferentiesysteem dat onopvallend maar zeer effectief de stemmen van uw deelnemers registreert.

De tafel array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om deelnemers aan een conferentie in hoge geluidskwaliteit te registreren, ongeacht het formaat en de vorm van de vergadertafel. De plafond array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om zijn registratiekarakteristiek te richten op de verschillende sprekers in de ruimte met meer nauwkeurigheid dan richtmicrofoons.

Shure Microflex Advance-microfoon modellen bevatten nieuwe technologieën die op een fundamenteel andere manier het gesproken woord registreren bij AV-conferenties. 

Brähler Conf. Techniek

Brähler specialiseert zich in techniek voor o.a. overheidsinstellingen zoals gemeenten en rechtzalen maar ook is het ingezet bij diverse tribunalen.

Shure Microflex Advance

De MicroFlex advance maakt gebruikt van Steerable Coverage™-technologie om deelnemers aan een conferentie in hoge geluidskwaliteit te registreren, ongeacht het formaat en de vorm van de vergadertafel. Het systeem richt zijn registratiekarakteristiek op de verschillende sprekers in de ruimte met meer nauwkeurigheid dan richtmicrofoons.

Panasonic Projectie

Panasonic biedt een range aan projectoren speciaal geschikt voor vaste installatie in bv. conferentieruimten. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en afstand van de projector tot het scherm bekijken onze specialisten graag welke projector het beste bij uw project past.

Interactieve Displays

De interactieve touch schermen van Panasonic zijn perfect toepasbaar in meeting ruimtes waar interactief vergadert wordt. Naast het gebruik van het scherm als presentatiemiddel kan het tevens als white board gebruikt worden en zorgt men voor meer interactie tijdens vergaderingen, bespreken en presentaties.

Panasonic Pro Displays

Panasonic Pro Displays zijn zeer geschikt voor conferentieruimten vanwege de kleurechtheid en de brede inkijkhoek. 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com. Om prijslijsten aan te vragen klik hier.