Conferentie techniek

 

Als Output distribueren wij diverse vooraanstaande merken op het gebied van conferentie techniek. Onze medewerkers helpen u graag op weg met een totaaloplossing voor uw project. Wij hebben diverse partners op weg geholpen met het inrichten van gemeenteraad zalen, rechtbanken maar bv. ook conferentieruimten in hotels. Neem contact met ons op om te kijken welke producten het beste bij uw project passen.

Shure Microflex Advance

De Microflex Advance: een veelzijdig en stijlvol AV-conferentiesysteem dat onopvallend maar zeer effectief de stemmen van uw deelnemers registreert.

De tafel array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om deelnemers aan een conferentie in hoge geluidskwaliteit te registreren, ongeacht het formaat en de vorm van de vergadertafel. De plafond array maakt gebruik van Steerable Coverage™-technologie om zijn registratiekarakteristiek te richten op de verschillende sprekers in de ruimte met meer nauwkeurigheid dan richtmicrofoons.

Shure Microflex Advance-microfoon modellen bevatten nieuwe technologieën die op een fundamenteel andere manier het gesproken woord registreren bij AV-conferenties. 

 

 

Panasonic pro displays

De studenten, bedrijfsleiders en contentmanagers van vandaag verdienen displays die een meeslepende ervaring bieden - en niet op het slechtst mogelijke moment falen. Professionele LCD- en LED-schermen van Panasonic bieden een ongeëvenaarde visuele ervaring met een volledige reeks formaten en opties.

Verloren productiviteit, slecht gecommuniceerde ideeën, incompatibele oplossingscomponenten en onbetrouwbare apparatuur. Dit zijn display-uitdagingen die zich vertalen in verloren potentieel - voor bedrijven, in de klas en voor entertainment. Innovatieve displays van Panasonic versterken de uitwisseling van ideeën, inspireren samenwerking en leren, en creëren elke keer een WOW-ervaring voor een diepere en boeiendere ervaring. We hebben onze displays ontworpen om 24/7 te werken met uw bestaande systemen en om aan te passen aan uw toekomstplannen.


 

 

Heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com. Om prijslijsten aan te vragen klik hier.