Uitgelicht
Tags: display , Hikvision
Download hier de actuele brochure van Hikvision Intreractive Flat Panel Displays.
Alle (nieuwe en reeds geleverde) indoor PTZ-modellen worden vanaf nu voorzien van een gratis Autotracking-LITE versie middels een...
Vanaf nu zijn de Nexadyne Microfoons van Shure ook leverbaar in bundels met bijbehorende transmitters! Neem contact met ons op voor...
Tags: camera's , PTZ , Software
Amstelveen, 11 juni 2024 – Canon kondigt vandaag aan dat men vanaf medio juli 2024 een gratis firmware-update kan downloaden voor 4K...

Output Connects

Output Connects faciliteert de verbinding tussen diverse fabrikanten tijdens haar evenementen, waarbij totaaloplossingen centraal staan.
Bij Output Connects geloven we in het creëren van waardevolle verbindingen en het bieden van inspirerende ervaringen. 
Educatie wordt toegepast om deelnemers in staat te stellen het beste uit de producten te halen door middel van kennisoverdracht en vaardigheidsontwikkeling.
Ontdek tijdens onze evenementen nieuwe inzichten en praktische toepassingen over het gebruik en de applicatie van diverse producten en technologieën.

Meer dan alleen distributeur

Van gedegen technisch advies tot een snelle levering: de specialisten van Output BV zorgen ervoor dat uw project een succes wordt.

Een oplossing geheel op maat

Output BV staat klaar met een antwoord op uw vraag. Groot project of hulp nodig bij installatie? Wij denken met u mee.

Persoonlijk advies van experts

Meer dan dertig jaar ervaring en een gespecialiseerd team: een sterke basis die we inzetten wanneer u een gedegen advies nodig hebt.

High-end producten

Audio, video en licht worden ingezet om een boodschap duidelijk over te brengen. Daarom selecteren wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit.