Uitgelicht
Tags: Roland , Streaming , Switcher , Software
Roland Professional A/V kondigt belangrijke firmware-updates aan voor de topmodellen van het bedrijf: de V-600UHD en V-160HD video...
Tags: DALI
Vanaf april-2024, de nieuwe PHANTHOM E-WR in-ceiling/in-wall luidspreker modellen. Deze luidsprekers, nu waterproof en IP65 gecertificeerd....
Tags: video , camera's , PTZ , Canon , Controller
De RC-SK5-controller, ontworpen door SKAARHOJ in samenwerking met Canon, integreert Canon's XC Protocol met een hoogwaardige joystick,...
Tags: Shure
De draagbare digitale eenkanaals radio-ontvanger SLXD5 combineert de uitgebreide functies van een digitale SLXD radio-ontvanger in een slank,...

Output Connects

Output Connects faciliteert de verbinding tussen diverse fabrikanten tijdens haar evenementen, waarbij totaaloplossingen centraal staan.
Educatie wordt toegepast om deelnemers in staat te stellen het beste uit de producten te halen door middel van kennisoverdracht en vaardigheidsontwikkeling.
Educatie wordt toegepast om deelnemers in staat te stellen het beste uit de producten te halen door middel van kennisoverdracht en vaardigheidsontwikkeling.
Ontdek tijdens onze evenementen nieuwe inzichten en praktische toepassingen over het gebruik en de applicatie van diverse producten en technologieën.

Meer dan alleen distributeur

Van gedegen technisch advies tot een snelle levering: de specialisten van Output BV zorgen ervoor dat uw project een succes wordt.

Een oplossing geheel op maat

Output BV staat klaar met een antwoord op uw vraag. Groot project of hulp nodig bij installatie? Wij denken met u mee.

Persoonlijk advies van experts

Meer dan dertig jaar ervaring en een gespecialiseerd team: een sterke basis die we inzetten wanneer u een gedegen advies nodig hebt.

High-end producten

Audio, video en licht worden ingezet om een boodschap duidelijk over te brengen. Daarom selecteren wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit.