Uitgelicht
Tags: Microfoons , DPA
Een innovatieve windbescherming voor microfoons, genaamd de AIR1 Universal Miniature Fur Windscreen, belooft effectieve bescherming tegen...
Tags: video , camera's , PTZ , Canon
Goed nieuws! De garantie voor Canon PTZ-camera's is uitgebreid van 1 jaar naar 3 jaar! En dit geldt met terugwerkende kracht. Dat betekent...
Tags: video , camera's , Output , PTZ , Canon , Output Connects
U bent van harte uitgenodigd voor Output Connects op: Datum:  14 mei 2024 In samenwerking met  Canon , ...
Tags: Roland , Streaming , Switcher , Software
Roland Professional A/V kondigt belangrijke firmware-updates aan voor de topmodellen van het bedrijf: de V-600UHD en V-160HD video...

Output Connects

Output Connects faciliteert de verbinding tussen diverse fabrikanten tijdens haar evenementen, waarbij totaaloplossingen centraal staan.
Bij Output Connects geloven we in het creëren van waardevolle verbindingen en het bieden van inspirerende ervaringen. 
Educatie wordt toegepast om deelnemers in staat te stellen het beste uit de producten te halen door middel van kennisoverdracht en vaardigheidsontwikkeling.
Ontdek tijdens onze evenementen nieuwe inzichten en praktische toepassingen over het gebruik en de applicatie van diverse producten en technologieën.

Meer dan alleen distributeur

Van gedegen technisch advies tot een snelle levering: de specialisten van Output BV zorgen ervoor dat uw project een succes wordt.

Een oplossing geheel op maat

Output BV staat klaar met een antwoord op uw vraag. Groot project of hulp nodig bij installatie? Wij denken met u mee.

Persoonlijk advies van experts

Meer dan dertig jaar ervaring en een gespecialiseerd team: een sterke basis die we inzetten wanneer u een gedegen advies nodig hebt.

High-end producten

Audio, video en licht worden ingezet om een boodschap duidelijk over te brengen. Daarom selecteren wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit.