Output is al ruim 35 jaar trotste partner van Harman Pro, een vooraanstaand merk met diverse mooie merken onder zich! Bekijk de opties van JBL tot BSS en vraag onze specialisten over deze producten. Door de lange samenwerking tussen Output en Harman, gaat de kennis van onze specialisten dan ook zeer ver. Zij helpen u graag met een passende oplossing voor uw project.

Over Harman Professional

Harman professional Solutions is 's werelds grootste in professionele audio-, video-, verlichting- en besturingsproducten. Ze bieden entertainment- en ondernemingsmarkten uitgebreide systemen aan inclusief bedrijsautomatisering en IT-oplossingen. Dit alles voor een breed scala aan toepassingen. De merken van Harman omvatten AKG Acoustics, AMX, BSS Audio, Crown international, DBX professional, Digitech, JBL professional, Lexicon pro, Martin, Soundcraft en Studer.

Producten van deze top-class merken worden ontworpen, gemaakt en geleverd aan klanten op het gebied van detailhandel, cinema, evenals bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en hospitality locaties. Harman heeft innovatie hoog in het vaandel staan, waardoor het productontwikkelingsteam van wereldklasse, baanbrekende technologieën kan leveren om dit waar te maken. 

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over de Harman producten. Zij helpen u graag verder naar het vinden van een passende oplossing voor uw project.


 

DSi 2.0 Series

De DSi 2.0-versterkerfamilie, JBL's eerste lijn van speciale bioscoopversterkers, bouwt voort op Crown DSi Digital Screen Array-versterkertechnologie en best-in-class DSP van Crown's vlaggenschip CDi DriveCore-serie voor het leveren van krachtige, efficiënte versterking en eersteklas verwerking voor het hele assortiment bioscoopluidsprekers van JBL. Bioscoopmanagers en integrators die hun energie-investering willen maximaliseren en hun systemen toekomstbestendig willen maken, kunnen rekenen op JBL DSi 2.0-serie om robuuste, betrouwbare prestaties te leveren in een ultra-efficiënt pakket.
 

 
Heeft u vragen of wilt u onze prijslijsten ontvangen?

Onze specialisten staan u graag te woord! Bel ons tijdens kantooruren op
(073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl.