Ontdekt de Lisa LCD streaming audio player van het veelzijdige merk Streamit. Deze audio player is een van de uitgeruste streaming audiospelers op de markt. Het is een ongeëvenaarde streaming audiospeler met uitstekende controle. 

Ongeëvenaarde streaming audiospeler en uitstekende controle

Lisa LCD is de meest complete speler voor streaming audio die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De geïntegreerde buffer van 1,5 MB zorgt voor ongeëvenaarde prestaties. Door de standaardoptie om een ​​SD-kaart te installeren, kan een playlist lokaal worden afgespeeld - hierdoor is een continue internetverbinding overbodig en kunnen nieuwe playlists na offline worden bijgewerkt.

Het bedieningspaneel met LCD-scherm zorgt voor een optimale controle op de werkvloer - met de mogelijkheid om desgewenst handmatig te schakelen tussen streams of kanalen. Als deze functionaliteit niet nodig is, is de Lisa Compact een waardig en betaalbaar alternatief. De Lisa LCD kan worden gemonteerd in een 19-inch rek en kan worden geïntegreerd met een standaard netwerkoplossing. Ook stroomstoringen zijn geen probleem: de volledig autonome werking zorgt voor een volledig automatisch herstarten en opnieuw verbinden. En de hierboven genoemde aanzienlijke buffercapaciteit zal eventuele onderbrekingen in de internetverbinding compenseren! Lisa LCD kan op afstand worden beheerd via de Streamit Portal. Dit vormt een aanvulling op de lokale bediening voor een optimale totale controle.


 

Belangrijkste kenmerken

✓ Next-generation professionele internetaudiospeler

✓ Compleet en veelzijdig

✓ Lokale handmatige bediening: schakelen tussen streams

✓ Geschikt voor winkels, ketens, restaurants, bars, etc.

✓ Lokale configuratie met behulp van de toetsen en LCD-display

✓ Uitstekende streamingbetrouwbaarheid dankzij grote audiobuffer

✓ Store-and-forward door middel van geïntegreerde SD-kaartopslag

✓ Sluit automatisch opnieuw aan na stroomuitval

✓ Configuratie, monitoring en software-update op afstand

✓ Ondersteunt veel verschillende uitrolscenario's

✓ Geavanceerde taakplanner

✓ Encryptie ondersteuning

 

Klik op de brochure hierboven om 'm direct te bekijken.

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.