Outdoor audio

 

Ook in de maanden waarin het wat lekkerder weer wordt, wil iedereen genieten van verbluffende geluidskwaliteit. De onderstaande merken die Output verkoopt, maken dit mogelijk. De uiteenlopende merken en series zijn weerbestendig, ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd én zijn van verbluffende kwaliteit. Klik hieronder om meer over de merken, series en producten te leren. 

RCF P Serie: Full range weerbestendige luidsprekerserie

De RCF P-Serie weerbestendige speakers zijn uitermate geschikt voor het gebruik in o.a. sportstadia. Alle producten uit de P-serie van RCF zijn volledig weerbestendig, zijn full range en hebben een brede spreiding. Deze coaxiale tweeweg luidsprekers bieden een substantiële kracht en efficiëntie voor een verscheidenheid van professionele indoor én outdoor toepassingen. De P3115-T speaker heeft een IP-waarde van 55 en is uitermate geschikt voor o.a. sportarena’s en stadia.

Polk audio: Atrium garden system

De Sub100 is de perfecte aanvulling voor een set Sat300's en vervolledigt het systeem met de volle dynamische prestaties van een kwaliteitsvol audiosysteem.De innovatieve Sat300 satellietluidsprekers kun je in je tuin, aan het plafond of op de rand van het dak plaatsen, of waar je maar wilt om uitstekend geluid te combineren met buiten. Deze full-range Sat300-luidsprekers zijn qua ontwerp vergelijkbaar met een stijlvolle schijnwerper en bieden krachtige audio, 

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.