Outdoor audio

Output werkt met diverse merken die een verscheidenheid aan outdoor audio oplossingen bieden. Of het nu gaat om een outdoor sportstadium of een tuin, voor elke toepassing is er een passende oplossing.

Informeer bij onze specialisten naar de diverse oplossingen.

RCF P-Serie

De RCF P-Serie all weather proof speakers zijn uitermate geschikt voor het gebruik in sportstadia. Alle producten uit de P-serie van RCF zijn volledig weerbestendig, zijn full range en hebben een brede spreiding. Deze coaxiale tweeweg luidsprekers bieden een substantiële kracht en efficiëntie voor een verscheidenheid van professionele indoor én outdoor toepassingen. De P3115-T speaker heeft een IP-waarde van 55 en uitermate geschikt voor o.a. sportarena’s en stadia.

Outdoor speakers voor tuinen, terrassen en balkons

Ook voor tuinen, terrassen en balkons zijn er diverse mogelijkheden om sfeervol en kwalitatief goed geluid weer te geven. Onze specialisten adviseren u graag zodat u de juiste producten kunt inzetten voor uw project.

RCF biedt bijvoorbeeld een ''paddenstoel'' speaker voor gebruik in tuinen, perfect om een sfeervolle outdoor setting te creeën. 

Daarnaast is Output recentelijk begonnen met de distributie van Polk Audio. Zij bieden een verscheidenheid aan design speakers voor outdoor gebruik, vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

  

Speel elk nummer. In elke ruimte.

Met het Mutli Room Systeem van HEOS bepaalt u welke muziek er speelt. Stream of speel selecties van de muziekbibliotheek. Party en Family modi geven u de mogelijkheid om één nummer in alle ruimtes af te spelen, of verschillende nummers in elke ruimte. 

Alles wat hier voor nodig is, is één of meerdere HEOS speakers en de gratis app. Kies een ruimte en speel een nummer in één ruimte of het gehele pand. Streamen kan vanuit uw favoriete muziekdienst of nummers op uw telefoon, tablet, PC of USB drive. 

 

Onze merken