Buitengewone audio producten van DALI, Bluesound & NAD

Bekijk onderstaand een set prachtige producten van DALI, Bluesound & NAD. We belichten DALI's PHANTOM K-60 LP; Een inbouw luidspreker van hoge kwaliteit, welke bezit over de allerbeste audio, maar tegelijkertijd een ontzettend kleine inbouwdiepte heeft. De PULSE M van Bluesound: Draadloze multi-room muziek streaming speaker komt hiernaast ook aan bod. Daarnaast leest u over de POWERNODE EDGE van Bluesound; Hifi voor het streaming-tijdperk, door streaming-bronnen, bediening en versterking allemaal op één plek te combineren. De NAD CI 980; Meerkanaals versterker van NAD komt ook aan bod, met afsluitend een interessant stuk over de OBERON On-Wall Speaker van Dali; Een on-wall speaker met down-firing bass port systeem. Kortom, een selectie van uitzonderlijke producten die het haast onmogelijke, mogelijk maken!

De K-60 LP Plafondluidspreker van DALI

De K-60 LP is de best klinkende ultra-ondiepe plafondluidspreker die er is. Ontwikkeld om superieure geluidskwaliteit en toonaangevende basweergave te leveren. Dankzij de nieuw ontwikkelde drivers voor de K-60 LP, een nieuw ophangsysteem en de jarenlange ervaring van de DALI audio engineers zorgt dit voor een ongekende laagweergave. Dit maakt de K-60 LP de best klinkende ultra-ondiepe CI-luidspreker op de markt. Met een totale diepte van de achterkant van het plafond tot de achterkant van de luidspreker van 36,5 mm, is de K-60 LP een van de meest ondiepe plafondluidsprekers die momenteel op de markt is. Gemeten vanaf de voorkant van de luidspreker tot de achterkant van de luidspreker, heeft de K-60 LP een diepte van slechts 41 mm.


De Pulse M Draadloze Multi-Room Muziek Streaming Speaker van Bluesound

De Pulse M Draadloze Multi-Room Muziek Streaming Speaker van Bluesound
PULSE M tilt het uiterlijk en geluid van streaming audio naar nieuwe hoogte met zijn unieke Omni-Hybrid™-driverontwerp en moderne esthetiek. PULSE M produceert een weelderig, rijk, vol geluid vanuit bijna elke hoek. Het ontwerp van de Omni-Hybrid™-driver heeft een woofer en twee tweeters die in een hoek van 5 graden ten opzichte van elkaar zijn gemonteerd. PULSE M is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog - de elliptische vorm voegt een elegant accent toe aan elk huis.


Powernode Edge van Bluesound

Voeg een beetje extra vermogen toe met de POWERNODE EDGE! Hét perfecte instap product in het kader van "voeg gewoon luidsprekers toe" hifi voor het streaming-tijdperk, door streaming-bronnen, bediening en versterking allemaal op één plek te combineren. Componenten van de beste kwaliteit die tot 24 bits/192 kHz hi-res audio aankunnen en draadloze multi-room mogelijkheden met smartphonebediening, maken samen van de POWERNODE EDGE een versterker voor elk multi-room audiosysteem.

NAD CI 980 Meerkanaals Versterker van NAD

De NAD CI 980 is een compacte krachtpatser die uitmuntend geluid en robuuste betrouwbaarheid biedt. De acht individuele kanalen leveren voldoende vermogen voor aansturing van veeleisende luidsprekers in commerciële of residentiele projecten. De cool-running CI 980 heeft ook een thermostatisch geregeld ventilatorsysteem. De CI 980 is ontworpen om in standaard rackeenheden te passen, waardoor de installatie eenvoudig en soepel is. De CI 980 levert een werkelijk uitgebreide geluidservaring op en zal zelfs de meest ervaren luisteraars imponeren.

Oberon On-Wall Speaker van DALI

De DALI OBERON ON-WALL is een slanke, discrete en verrassend krachtige opbouw luidspreker met een uniek down-firing baspoortsysteem. Dit alles in een aantrekkelijk, compact ontwerp. Het brede spreidingspatroon van de drivers zorgt voor een goed geïntegreerd geluid dat de harmonische vervorming buiten de as drastisch vermindert. De stijve, lichtgewicht structuur van de versterkte houtvezelconus reproduceert de zeer nauwkeurige details in de audio. Het ijzeren poolstuk van de woofermagneet bevat een gepatenteerde SMC-schijf die mechanische vervorming aanzienlijk vermindert voor een ontspannen middenbereik en veel detail.

 

Prijslijsten ontvangen?
Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze
hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.

Terug naar overzicht