Bluesound is een audio bedrijf die zich toelegt op het realiseren van draadloze streaming producten met de best mogelijke geluidskwaliteit. Als ontwerpers, technici en mensen die hun hele leven in de muziekindustrie hebben doorgebracht, zijn zij niet snel tevreden en nemen zij geen genoegen met minder dan perfectie. Bij Bluesound kun je dan ook kwalitatief uitzonderlijk hoogstaande producten verwachten!

 

Bluesound Stereo componenten

Krijg toegang tot alle hifi-muziek die ooit is opgenomen, met Bluesound-componenten die zijn ontworpen om uw bestaande stereo-installatie aan te sluiten op de wereld van draadloze streaming.
 

 

Powernode Edge - Compact Wireless Music Streaming Amplifier

Voeg een beetje extra vermogen toe met de POWERNODE EDGE! Hét perfecte instap product in het kader van "voeg gewoon luidsprekers toe" hifi voor het streaming-tijdperk, door streaming-bronnen, bediening en versterking allemaal op één plek te combineren. Componenten van audiofiele kwaliteit die tot 24 bits/192 kHz hi-res audio aankunnen en draadloze multi-room mogelijkheden met smartphonebediening, maken samen van de POWERNODE EDGE een geweldige 'bouwsteen'-versterker om een hi-res streaming audiosysteem van elke grootte te starten, uit te breiden of te voltooien. 

Node N130 - Wireless Multi-Room Hi-Res Music Streamer

De Bluesound NODE geeft je toegang tot de wereld van hi-res muziekstreaming en multi-room audio, om een moderne aanvulling te creëren op bestaande HiFi-systemen of je favoriete set actieve luidsprekers. Ontdek alle muziek die ooit is opgenomen met toegang tot honderden internetradiostations, tientallen streamingmuziekservices of zelfs uw eigen digitale muziekbibliotheek, met een paar tikken op de BluOS Controller-app voor iOS, Android of Mac- of pc-computers.

Powernode N330 - Wireless Multi-Room Music Streaming Amplifier

De Bluesound POWERNODE is de HiFi-versterker die opnieuw is uitgevonden voor het streamingtijdperk, en combineert componenten van audiofiele kwaliteit en multiroom-muziekmogelijkheden om een intuïtief hi-res geluidssysteem met "gewoon speakers toevoegen" te creëren voor moderne muziekliefhebbers. De compacte minimalistische buitenkant verbergt 2 x 80 watt bekroonde hifi-versterking, een eersteklas hi-res DAC-ontwerp en toegang tot alle muziek die ooit is opgenomen met een tik in onze BluOS Controller-app voor smartphones en laptops.

Vault 2i 2TB - High-Res 2TB Network Hard Drive CD Ripper and Streamer

De VAULT 2i bewaart uw cd-collectie op een harde schijf van 2 TB en moderniseert uw audiosysteem voor thuis met zijn rip- en streamingmogelijkheden. Sluit hem aan op uw bestaande geluidssysteem of koppel hem aan een set luidsprekers en stream uw digitale muziekcollectie in studiokwaliteit. 

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.