PULSE M: Draadloze Multi-Room Muziek Streaming Speaker

PULSE M tilt het uiterlijk en geluid van hifi-plezier naar nieuwe hoogte met zijn unieke Omni-Hybrid™-driverontwerp en moderne esthetiek. PULSE M produceert een weelderig, rijk, vol geluid vanuit bijna elke hoek. Het ontwerp van de Omni-Hybrid™-driver heeft een woofer en twee tweeters die in een hoek van 5 graden ten opzichte van elkaar zijn gemonteerd. PULSE M is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog - de elliptische vorm voegt een elegant accent toe aan elk huis.

Grenzeloze Hi-Fi

De PULSE M's Omni-Hybrid™ driver heeft een upfiring 5 1/4" woofer en twee 3/4" tweeters die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar zijn gemonteerd voor een meeslepend 360° geluidsbeeld. De luidsprekers worden aangestuurd door een zorgvuldig ontworpen voeding en een slimme DSP versterker die 80 watt systeemvermogen produceert voor de ultieme muziek beleving.

Verhef uw ruimte

Ovale kasten en akoestisch transparante roosters, creëren een ruimtebesparend ontwerp dat elke ruimte een modern tintje geeft. De optionele WM230-accessoire voor wandmontage en FS230-vloerstandaard bieden flexibiliteit bij plaatsing, waardoor de PULSE M gemakkelijk op diverse manieren ingezet kan worden. De PULSE M is verkrijgbaar in satijnzwart- of wit.

Regel sonic domein

De PULSE M maakt gebruik van uw Wi-Fi-netwerk om ingesteld te worden zodra hij uit de doos komt. Open gewoon de BluOS Controller-app, waarna deze u stap-voor-stap door het installatieproces zal leiden. Hernoem en wijs kamers toe aan luidsprekers, pas audio-instellingen aan en programmeer vijf sneltoetsen om snel naar je favoriete radiostations, muziekservices en afspeellijsten te luisteren met slechts één tik.

 
Stream élke muziek, maakt niet uit waar je woont

De BluOS Controller-app is uw toegangspas tot miljoenen nummers en stelt u in staat nummers van uw bestaande muziekdiensten te streamen, af te stemmen op uw favoriete podcasts of zelfs muziek uit uw persoonlijke collectie te beluisteren. Dankzij aptX™ HD Bluetooth® kunnen gebruikers draadloos alle muziek of apps van een Bluetooth-apparaat in CD-kwaliteit streamen, waardoor de PULSE M een heel nieuw rijk aan streamingmogelijkheden opent.

Omring jezelf met geluid

De PULSE M kan ook worden gekoppeld om een echte tweekanaals luisterervaring te creëren met een ultrabreed geluidsbeeld, zelfs bij luisterhoeken buiten de as. De luidspreker kan worden gegroepeerd met andere spelers in een Bluesound ecosysteem om tegelijkertijd hi-res, multi-room audio te leveren aan één of meerdere kamers. Gebruik PULSE Ms als rear surrounds in een Bluesound home theater groep samen met PULSE SOUNDBAR + en PULSE SUB + om een echt meeslepende ervaring te creëren.

Bedien je muziek met stem

Met vaardigheden en ondersteuning voor Amazon Alexa, Google Assistant en Apple's Siri, kunt u uw Bluesound Player eenvoudig verbinden met de bijbehorende app en genieten van handsfree spraakbesturing van persoonlijke muziekbibliotheken, streamingdiensten en meer met behulp van eenvoudige, gestroomlijnde commando's. Selecteer een nummer, speel uw favoriete afspeellijst af, pauzeer of sla een nummer over en zeg zelfs in welke kamer u naar muziek wilt luisteren via uw spraakgestuurde apparaat (Opmerking: er zijn geen microfoons op de PULSE M). Spraakbesturing is een snelle en eenvoudige manier om uw muziek te bedienen en biedt u een geheel nieuwe manier om overal in huis van muziek te genieten.
 


 

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@outputnl.com.

Terug naar overzicht