De Pro AV divisie van Roland levert commerciële- en performance audio/video producten van hoog niveau. De producten zijn toepasbaar in uiteenlopende situaties. Onderstaand vindt u enkele producten van Roland uit ons assortiment, hier vind u onder andere switchers, instant replayers en mixers. Alles om streaming optimaal te laten verlopen. Neem voor een totaaloverzicht aan producten contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder. 

Roland V-160HD

De V-160HD zit boordevol professionele functies waarmee hij elke moderne productie aankan, een nieuwe standaard in hybride event switching. Maak verbinding met live publiek in Full HD met uitgebreide SDI en HDMI I/O én stream tegelijkertijd naar elk populair webplatform via USB-C. Daarnaast een video-effectengine met acht lagen, een 40-kanaals digitale audiomixer en geïntegreerde PTZ-camerabesturing, plus next-gen cue-management en functies voor live show-automatisering die lastige productietaken eenvoudig maken. Dit alles is verpakt in een draagbaar design met interface in broadcast-stijl die gemakkelijk door één operator kan worden bediend.

De V-160HD combineert de robuuste hardware die nodig is om live-producties vlekkeloos uit te voeren met de livestreamingmogelijkheden van computergestuurde systemen. Hoewel software workflows prima zijn voor online evenementen, levert de V-160HD de professionele essentiële tools die je nodig hebt voor zowel de in-person als streaming componenten van een hybride live evenement: compleet met de mogelijkheid om de content aan te passen voor elk publiek.

Roland Streaming Solutions

Wanneer u online wilt communiceren met realtime video - of het nu een presentatie is voor een privégroep of een uitzending voor de hele wereld - Roland biedt een reeks streaming producten om u te helpen verbinding te maken. Kies de Roland-switcher die bij uw toepassing en budget past, en voeg vervolgens camera's en microfoons toe en selecteer het juiste online uitzendplatform. Daarna bent u klaar om je publiek te betrekken, waar ze ook zijn - waar u ook bent.

Suggesties voor het streamen van live events

Check de Roland Streaming guide om tot de juiste oplossing te komen of vraag onze specialisten naar meer informatie.

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.