Elation KL Panel

Bekijk specsheet

De Elation KL PANEL ™ is een full-color-spectrum LED soft light met een hoge output, nauwkeurige kleurtemperatuurregeling, volledige spectrumkleurweergave en gelijkmatige wash coverage. Geoptimaliseerd voor de afstembare witlichtvereisten van film en televisie, is het een ideale toets- en vullichtbron voor veel situaties die uitstekende prestaties en kleurkwaliteit vereisen.

Het KL PANEL bevat een zeer efficiënt 6-in-1 LED-pakket dat tot 24.000 veldlumen produceert bij een halve piekhoek van 100 °. Compact en draagbaar, het armatuur kan op een standaard worden gemonteerd of worden opgehangen met een standaardklem of de meegeleverde Junior-pinadapter. Een robuuste behuizing met slagvaste randen en basisplaat zorgt ervoor dat het KL-paneel de ruwe behandeling van de huidige snelle sets aankan.

Het is volledig op zichzelf staand zonder dat er een externe voeding nodig is. Hij kan ook op afstand worden gevoed via de geïntegreerde 4-pins XLR 24-36 VDC-batterijingang. Het KL-paneel kan worden bediend via de industriestandaard DMX-, Art-NET- of sACN-protocollen. Bovendien kan het ook handmatig worden aangepast met behulp van de meegeleverde encoders en het OLED-display, waardoor u de intensiteit, kleurtemperatuur, groene verschuiving en andere belangrijke instellingen direct kunt regelen. Het display en de encoders zijn handig aan de onderkant van de armatuur geplaatst om gemakkelijke toegang te garanderen terwijl het KL-paneel op een standaard is gemonteerd. De integratie van het E-FLY ™ draadloze systeem van Elation zorgt voor nog meer gebruiksflexibiliteit.

 

 

 

 

Bekijk specsheet

Terug naar overzicht