Welcome to the Output family: Hikvision


Met trots laten we u hierbij weten dat we per 1 januari 2023 de distributie verzorgen voor diverse Hikvision producten. Hikvision biedt een compleet pakket aan visuele middelen zoals displays, interactieve schermen, LED walls en mobiele LED oplossingen.

Wat uw behoeften, ambities of vraagstukken ook zijn, u vindt de juiste oplossing in Hikvision’s uiteenlopende range aan producten!

LED Displays

Hikvision biedt een schat aan hoogwaardige LED-walls voor verschillende scenario's, zoals LED's voor binnen, voor buiten, verhuur, transparante LED's, LED-posterdisplays, LED-video walls en meer. Ondersteund door geavanceerde technologieën zoals HDR10, PixMaster en 16-bits kleurdiepte, bieden Hikvision LED-schermen een ideale visuele oplossing voor elke behoefte. Naast dit alles, zijn de Hikvision LED-walls ook voorzien van remote controlling, optionele dubbele voeding, signaalredundantie en automatische ontvochtiging. Dit alles voor een algehele gebruiksvriendelijke ervaring.


Interactive Displays

Hikvision's interactieve display-producten, bieden flexibele multifunctionele oplossingen met 4K-resolutie en mogelijkheid tot zeer nauwkeurig schrijven op het scherm. Daarnaast ook ingebouwde whiteboard-software en draadloze schermprojectie. Een innovatieve combinatie die voldoet aan de behoeften van een verscheidenheid aan scenario's.

Digital signage

De digital signage producten van Hikvision zijn ontworpen voor advertising doeleinden die passend zijn in de hedendaagse markt. Hikvision's Digital signage producten zijn voorzien van een excellente display performance, met de additionele mogelijkheid tot het uploaden van software om eigenhandig geprogrammeerde visuals en schema's te kunnen afspelen. Kortom, met de digital signage producten van Hikvision haalt u gegarandeerd een digital signage oplossing binnen voor uiteenlopende doeleinden.

LCD Video Walls

Hikvision's LCD-video walls zijn voorzien van schermen met kleine bezel en leveren uniforme kleuren, hoogwaardige helderheid en een hardware-ontwerp van industriële kwaliteit. Videowall-controllers bieden signaaloverdracht zonder vertraging en verlies, flexibele besturingsmodi en meerdere signalen en resoluties.

 
Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.

Terug naar overzicht