NIEUW: Canon CR-N700 PTZ Camera

 
Een professionele 4K PTZ camera met 12G-SDI-connectiviteit

4k-details voor perfecte beelden

DDe 1.0-type CMOS-sensor en DIGIC DV7-processor leveren 4K UHD 60P-beelden in maximaal 4:2:10-bits, 12G-SDI en HDMI voor beeldkwaliteit volgens de broadcaststandaard.

Optische precisie

De hoogwaardige lens van de CR-N700 heeft een 15x optische zoom (25,5 mm - 382,5 mm, 35mm-equivalent) en  30x Advanced zoom voor opnamen in Full HD.

Bekroonde autofocustechnologie

Snel, intelligent en extreem nauwkeurig scherpstellen via meerdere modi dankzij Canon's eigen Dual Pixel CMOS AF-technologie met geavanceerde EOS iTR AF X.

Meerdere protocollen

De CR-N700 beschikt over SRT en NDI|HX1 die videostreams van hoge kwaliteit produceren voor broadcasters. RTMP/RTMPS, RTP/RTSP zijn inbegrepen, samen met Canon XC en standaard communicatieprotocollen. En FreeD voor integratie in virtuele producties.

Krachtige HDR-beelden en opnamen bij weinig licht

Maak prachtige HDR-beelden in PQ- of Hybride Log Gamma. De reeks aangepaste beeldinstellingen omvatten Canon Log 3 en Wide Dynamic Range.

HD CROP – één camera, twee video feeds

Selecteer en extraheer een bezienswaardigheid via een aparte feed. Het gekozen gebied kan vervolgens worden uitgevoerd als een hoofd- of secundair signaal en er kunnen maximaal twee bijgesneden gebieden worden ingesteld in FHD.

Nachtmodus

Leg beelden vast als het bijna donker is dankzij de IR-modus. *IR licht nodig.

Uitgebreide connectiviteit

Gebruik de flexibele aansluiting met 12G-SDI, HDMI of IP  die allen 4K60P ondersteunen, evenals professionele dubbele XLR-audio-ingangen. De CR-N700 beschikt ook over 3G-SDI en GEN-LOCK.

Soepele en nauwkeurige bediening

De CR-N700 heeft een uiterst nauwkeurig besturingsmechanisme voor nauwkeurig pannen en tilten in slechts 0,1°/s. De CR-N500 is niet alleen compatibel met de RC-IP100-controller en de Remote Camera Control-applicatie, maar kan ook worden geconfigureerd met een aantal controllers van derden.

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl

 

Terug naar overzicht