NIEUW: DALI, Bluesound & NAD @ Output

Welcome to the Output family: DALI, Bluesound & NAD!

We verwelkomen een set professionele nieuwe merken voor de custom install markt in ons Output assortiment. Maak kennis met DALI's grensverleggende opbouw- en inbouw luidsprekers en subwoofers. De innovatieve streaming producten, luidsprekers en soundbars van Bluesound én de bekroonde versterkers en AV-receivers van NAD Electronics.

Kortom, alle middelen om uw klant te voorzien van een spectaculaire 
audio ervaring, als nooit te voren!

Bij DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries), zijn ze gedreven door de passie voor muziek en uitzonderlijke muziekreproductie. Door innovatieve technologieën te ontwikkelen en evolueren, brengen ze ultiem realisme binnen in de wereld van inbouw luidsprekers. Elk DALI-product is het resultaat van tientallen jaren ervaring op het gebied van onder andere luidsprekerontwerp- en technologie. DALI beweegt zich voort op basis van de verwondering die zij voor muziek hebben en dat voel je terug in de ervaring die de DALI luidsprekers met zich meebrengen. Alles om je favoriete muziek precies te kunnen ervaren, zoals je favoriete artiest het bedoeld heeft.

Lees meer...

Bluesound is een audio bedrijf die zich toelegt op het realiseren van draadloze streaming producten met de best mogelijke geluidskwaliteit. Als ontwerpers, technici en mensen die hun hele leven in de muziekindustrie hebben doorgebracht, zijn zij niet snel tevreden en nemen zij geen genoegen met minder dan perfectie. Bij Bluesound kun je dan ook kwalitatief uitzonderlijk hoogstaande producten verwachten!

Lees meer...

In 1972 werd een nieuw soort audiobedrijf geboren. NAD kreeg vorm toen een grote groep importeurs van de audio-industrie in Europa, allemaal muziekliefhebbers, zich erop richtten producten te ontwikkelen die baanbrekend en vernieuwend zouden zijn in de wereld van audio. Het doel van NAD was om te bewijzen dat een uitstekende geluidskwaliteit en betaalbare producten uitstekend samen kunnen bestaan. Vandaag de dag heeft NAD een breed portfolio aan audio en geluidsproducten, van stereo componenten tot multi-channel versterkers en high-performance surround oplossingen. 

Lees meer...

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.

Terug naar overzicht