Output BV nieuwe distributeur Sound United Benelux

PERSBERICHT

Sound United Benelux, de fabrikant van hoogwaardige audio apparatuur en leverancier van de toonaangevende merknamen Denon, Marantz, Heos by Denon, Polk Audio, Definitive Technology en Classé, gaat in het kader van procesoptimalisatie en specialisatie een wijziging doorvoeren in de distributiestructuur voor de installatiemarkt.

Het gevolg voor U is dat Sound United Benelux, ervoor heeft gekozen om ‘Output BV’ in ’s-Hertogenbosch, een toonaangevend bedrijf dat zich richt op de distributie van professionele audio, video en lichtapparatuur, per 01 Maart 2019 aan te wijzen als distributeur en leverancier voor de professionele markt. Deze verandering ziet Sound United als een logische stap om u als specialist beter te kunnen ondersteunen.

Output BV biedt met de toevoeging van de Sound United merken een uitgelezen pakket aan producten met een goede kwaliteit waarmee zij, in combinatie met jarenlange ervaring, deskundig advies en goede service, een totaalpakket bieden voor de installatie-, AV- en PA- markt. Indien gewenst geven zij technische ondersteuning en gericht advies aan al hun afnemers. Bovendien kunnen zij met een gezonde mix van beschikbare voorraad vanuit het centrale magazijn een snelle levering garanderen voor concurrerende prijzen. Output BV hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties waarbij aan elke klant persoonlijke en professionele service geboden wordt.

Alle bovenstaande kenmerken geven Sound United Benelux het noodzakelijke vertrouwen dat U kwalitatieve ondersteuning krijgt bij het advies, de aankoop en de ondersteuning van alle Sound United producten en/of totaaloplossingen. Kortom; Sound United heeft vertrouwen in het feit dat Output BV voor U en voor hen de meest geschikte partner is.

Terug naar overzicht