De nieuwe easy install dnp SUPERNOVA STW

De dnp Supernova STW is geoptimaliseerd voor een nog bredere opstelling en is een perfecte oplossing voor conferentie ruimten. Een totaal oplossing met ultra short throw projectie en de dnp Supernova STW zorgt voor een beeld met een hoog contrast en is zeer goed geprijsd t.o.v. een LED/LCD flat panel. dnp introduceert nu een nieuwe eenvoudig installeerbare & elegante variant van de Supernova STW die de perfecte beeldkwaliteit levert die u gewend bent, tot 120'' in 16:9.

Perfecte beelden, elegant ontwerp
Short-throw projectie vereist een perfect vlak schermoppervlak, omdat zelfs de kleinste golf zichtbaar wordt wanneer het beeld wordt geprojecteerd vanuit een steile hoek. Het nieuwe scherm wordt geleverd met een zeer stijf geanodiseerd binnenste framesysteem en hoogspanningsveren, die voor perfecte vlakheid zorgen. Hoewel het nieuwe frame sterker is, is het glad en eleganter in de kamer, wanneer het scherm en de projector niet worden gebruikt. Om de installatie te vergemakkelijken, is het oude tweedelige wandbevestigingssysteem vervangen door een wandbeugel uit één stuk.

Kies een standaard- of pas uw eigen maat aan
Het zichtbare frame is slechts 18 mm [0.71 "] breed en 25 mm [1.0"] diep. De dnp Supernova STW is beschikbaar in de standaardmaten 92 ", 100", 110 "en 120" in 16: 9 en in 92 "en 100" in 16:10. Aangepaste formaten zijn beschikbaar in het volgende bereik: maximale afbeeldingsbreedte 2.651 mm en maximale beeldhoogte 1.491 mm.

Bekijk de product sheet of ga hier naar de dnp pagina voor meer info

Terug naar overzicht