Output op AV Festival

Op donderdag 7 juni en vrijdag 8 juni 2018 vindt het AV Festival plaats in Amsterdam. Het AV Festival is een nieuw evenement dat in 2017 voor het eerst werd georganiseerd. Het tweedaagse festival wordt speciaal georganiseerd voor film- en televisiemakers uit Nederland en België. Zij kunnen zich hier laten inspireren op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen binnen film, 3D, live production, VR, radio, tv, video, sound mobile en social media. Output is ook dit jaar samen met Panasonic te vinden op AV Festival.

Output op AV Festival

Output distribueert alle benodigde videoapparatuur voor vaste of portable installaties en voor verhuurbedrijven. Output levert displays in alle formaten, videowall, videomixers, professionele camera’s en professionele videoprojectoren. Uiteraard bent u bij Output ook aan het goede adres voor videoswitchers, scalers, bekabeling en overige videoaccessoires. Vrijwel alle apparatuur en accessoires zijn snel of direct uit voorraad leverbaar.

Ervaring op het gebied van video

De specialisten van Output en Panasonic zijn te vinden op de stand tijdens AV Festival en helpen u graag met uw vraagstukken op het gebied van video.

Bezoek AV Festival!

Bent u een film-, televisie of nieuwe media maker en wilt u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied? Kom dan naar AV festival! De toegangsprijs voor AV Festival is normaal € 19,50,- maar als exposant kunnen we u kaarten aanbieden met € 5,- korting! Koop hier uw tickets en gebruik bij het afrekenen de kortingscode AVF-OUT.

Info:

De Kromhouthal 
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

7 juni: Geopend van 11:00 tot 19:00 uur
8 juni: Geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor meer info zie www.avfestival.nl

 

Terug naar overzicht