*NIEUW* RCF DMA 504

De RCF DMA 504 Vier-Kanaals Matrix Versterker biedt een krachtige audio-oplossing met vier kanalen van 500 W Class-D-vermogen, perfect geschikt voor diverse geluidsversterkingstoepassingen. Bovendien maakt de integratie van RDNet het mogelijk om het beheer van het systeem via een netwerk te centraliseren voor ultiem gebruiksgemak.

Krachtige Class-D Versterking: Met vier kanalen van 500 W Class-D-vermogen per kanaal levert de DMA 504 indrukwekkende prestaties met een helder en dynamisch geluid. Deze krachtige versterking maakt het mogelijk om verschillende geluidsbronnen met gemak te versterken, waardoor een meeslepende luisterervaring wordt gecreëerd.

Volledige Onboard Verwerking: De DMA 504 is voorzien van uitgebreide onboard verwerkingsmogelijkheden, waardoor gebruikers de audio nauwkeurig kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Met functies zoals equalisatie, compressie en crossover-functionaliteit kunnen audioprofessionals het geluid op maat afstemmen voor elke locatie of toepassing.

Flexibele en Schaalbare Architectuur: Dankzij de flexibele en schaalbare multi-room architectuur kunnen gebruikers de DMA 504 aanpassen aan de specifieke vereisten van hun installatie. Met de mogelijkheid om het systeem uit te breiden naar meerdere ruimtes of zones, biedt deze versterker ongeëvenaarde veelzijdigheid voor een breed scala aan toepassingen.

RDNet Voor Netwerkbeheer: Met RDNet kunnen gebruikers het beheer van het versterkersysteem eenvoudig centraliseren via een netwerkverbinding. Dit stelt hen in staat om de status van de versterker te bewaken, instellingen aan te passen en systeemupdates uit te voeren, allemaal vanaf een centrale locatie voor ultiem gemak.

Terug naar overzicht