*NIEUW* Canon CR-N100: Een hoogwaardige 4K PTZ-camera

Welkom bij de nieuwste generatie op afstand te bedienen Canon PTZ-indoorcamera's en -controllers. Canon's oplossingen bieden een op afstand te bedienen 4K-productiepakket voor alle situaties, waardoor je voor indoortoepassingen kunt profiteren van soepele functies voor pannen en tilten en uitzonderlijke beeldkwaliteit. En met de hardware- controller en gratis software-controller kun je alles op afstand bedienen en aanpassen.

CR-N100: Een hoogwaardige 4K PTZ-camera met geavanceerde autofocus, 20x optische zoom en meerdere IP-protocollen met de optie voor intelligente Auto-Tracking.

De CR-N100 maakt deel uit van Canon's 4K PTZ-cameraserie, die geschikt is voor allerlei toepassingen: zakelijk, onderwijs, contentcreators en live-evenementen. 

De belangrijkste functies en technologie van CR-N100:

Uitstekende 4K-beelden en HD-oversampling

Leg krachtige 4K UHD- en superieure Full HD-beelden vast dankzij een 4K 1/2,3-inch CMOS-sensor en DIGIC DV6-beeldprocessor. Oversampling HD-beeldverwerking biedt Full HD-beelden van de 4K-sensor, wat resulteert in levensechte HD-video.

20x optische zoom levert fantastische flexibiliteit

Leg elk detail dat je nodig hebt, vast met de geavanceerde Canon 4K-optica met een flexibele 20x optische zoom voor een groot brandpuntsbereik van 29,3-601 mm (35-mm equivalent). De camera biedt beeldstabilisatie voor minimale verstoring van beelden door beweging.

Nauwkeurig scherpstellen met Hybrid AF

De CR-N100 combineert zeer nauwkeurige Contrast AF met zeer snelle fasedetectie-AF om snelle en nauwkeurige scherpstelling op het onderwerp te leveren, ook bij weinig licht. De CR-N100 PTZ-camera heeft een externe sensor die de afstand tot het onderwerp meet en het scherpstelpunt vergelijkt met het scherpstelpunt dat is bepaald door het Contrast AF-systeem. Dit Auto Focus-systeem zorgt voor snellere en nauwkeurigere scherpstelling dan conventionele contrast-AF, wat de bediener van de camera helpt.

Nauwkeurige Auto Tracking1

Profiteer van de mogelijkheid om met gezichts-/ hoofddetectie de belangrijkste spreker automatisch te volgen terwijl deze op het podium beweegt. Bereik je ideale tracking-instellingen met meerdere aanpassingen, zoals de grootte van de compositie, de trackinggevoeligheid, uitsluitingszones, het prioriteitsweergavegebied en meer.

Meerdere protocollen voor eenvoudige streaming en bediening

De CR-N100 is voorzien van NDI|HX2 en SRT die videostreams van hoge kwaliteit produceren voor allerlei producties, zelfs onder instabiele netwerkomstandigheden. Stream naadloos via RTMP/RTMPS naar Facebook of YouTube. Het Canon XC-protocol biedt de mogelijkheid om de CR-N100 te bedienen binnen een omgeving met meerdere PTZ-camera's, samen met andere Canon-videocamera’s.

Soepele en nauwkeurige bediening

De CR-N100 heeft een uiterst nauwkeurig besturingsmechanisme voor nauwkeurig pannen en tilten in slechts 0,2°/s. De CR-N100 is niet alleen compatibel met de RC-IP100-, RC-IP1000-controller en de Remote Camera Control-applicatie, maar kan ook worden geconfigureerd met een aantal producten van derden.

Uitgebreide connectiviteit

De CR-N100 kan flexibel worden aangesloten op HDMI of IP (PoE+), beide met ondersteuning voor 4K30P, en beschikt ook over een USB-C-poort, seriële poort (RS422) en een 3,5mm- audioaansluiting.

Compatibel met Multi-camera Management- applicatie

De CR-N100 is compatibel met de Multi-camera Management-applicatie. Beheer tot wel 200 verschillende camera's en/of controllers tegelijk, waardoor het managen van je Canon PTZ- camerasysteem eenvoudig en naadloos verloopt. Update de firmware, voer de eerste installatie uit voor alle camera's en meer.

Heeft u vragen? Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel ons tijdens kantooruren op (073) 639 26 00 of mail naar info@output.nl. Om prijslijsten aan te vragen klik hier.

Terug naar overzicht