UIT VOORRAAD LEVERBAAR: SR-20HD Direct Streaming AV Mixer

Heeft u al kennis gemaakt met de SR-20HD Direct Streaming AV Mixer van Roland pro AV?

Het betreft een krachtige en draagbare audio/video switcher die het eenvoudig maakt om livestreaming te gebruiken in een bedrijf of organisatie. Deze SR-20HD is een echte alles-in-een product, waarbij video switcher, audiomixer, previewscherm, recorder/player en streaming encoder verpakt zijn in één unit. Er is zelfs de mogelijkheid voor presentatoren om rechtstreeks te streamen naar platformen naar wens als YouTube Live, Facebook, Twitch of via RTMP naar een CDN. Dit alles zonder dat er een computer voor nodig is. Hierdoor verdwijnt het risico op malware en andere problemen die zich voordoen bij computer-based streaming via bedrijfsnetwerken.

Uiteraard zit de SR-20HD vol met de geavanceerde A/V-technologieën die u van Roland gewend bent. De mixer beschikt over automatische functies die op de achtergrond worden uitgevoerd om streamstoringen te voorkomen en organisaties te beschermen tegen het uitzenden van ongepaste content. De Adaptive Bit Rate-functie controleert de kwaliteit van de netwerkverbinding en past de streamingrate aan om onderbrekingen als gevolg van bandbreedteproblemen te beperken. Een mobiele telefoon met een 4G- of 5G-data-abonnement kan via 'tethering' gebruikt worden als primaire streamingverbinding of als 'redundante' back-up. De Safety Delay-functie buffert tot 60 seconden video en audio, zodat gebruikers naar een still image kunnen switchen of het geluid kunnen dempen als er iets misgaat. 

De 6 manieren waarop de Roland SR-20HD Direct Streaming AV Mixer uw livestream workflow vereenvoudigt

  1. De SR-20HD combineert een video switcher, audio mixer, preview monitor, recorder/player en streaming encoder in één apparaat.

  2. Sluit meerdere camera's, smartphones, tables en computers gemakkelijk aan via de twee HDMI-inputs, plus een Roland UVC HDMI naar USB capture apparaat of USB compatible webcam op de USB input.

  3. Mogelijkheid tot livestreaming zonder PC, direct via uw router. Er is zelfs een 4G of 5G connectie te gebruiken als hoofdverbinding of als back-up. De Adaptive Bitrate functie monitort de kwaliteit van uw verbinding en past de bitrate aan indien nodig.

  4. Eenvoudige recording en playback via de SDXC card voor de recording en playback van videoclips (H.264 MP4), afbeeldingen én audio files.

  5. Geavanceerde audio processing inclusief delays, EQ en dynamics voor XLR, line level, HDMI- en USB audiobronnen. Gebruik de faders en knoppen voor snelle en intuïtieve bediening.

  6. Auto switch & auto mix om audio- net als videomixing te automatiseren. Er is zelfs de mogelijkheid tot het instellen van 'priority inputs' om automatisch video inputs te selecteren wanneer iemand begint te spreken.

Meer informatie over de SR-20HD Direct Streaming AV Mixer van Roland? Klik dan op de onderstaande button!

 

Terug naar overzicht