UITNODIGING: Shure masterclass @ Output

Voor professionals die regelmatig met Shure producten werken, organiseren we op maandag 28 maart, dinsdag 29 maart en woensdag 30 maart een aantal masterclasses, om een gedegen ondergrond over de basis van draadloos te geven. Als bewijs dat u de masterclass heeft bijgewoond en afgerond, krijgt u na afloop een certificaat.

Op één van de door u gekozen dagen, verwelkomen we u graag in onze Output trainingsruimte voor de Shure masterclass. De training zal gegeven worden door Shure's  Application Engineer Wireless Audio, Erik Mertens (Shure Benelux). Hij zal de Wireless Best Practices & Techniques én Wireless Workbench Software in combinatie met de Axient Digital uitlichten, waarbij alle ins-en-outs naar voren komen die u moet weten over deze onderwerpen.

Leer tijdens de masterclass over het belang van draadloze technologie, de werkingsprincipes van radiotransmissie, de eigenschappen en voordelen van digitale draadloze systemen, antenneplaatsing voor de beste resultaten, scans en interferentie identificeren en vermijden, correct ontwerpen van draadloze systemen met coördinatiehulpmiddelen en -technieken. 

Krijg uitleg over alle aspecten van Wireless Workbench (inclusief de onlangs toegevoegde updates), een update over de frequentie regelgeving,
het visualiseren van het RF spectrum en het Identificeren van interferentie bronnen en bekijk interessante ervaringen uit de praktijk.

Word een Axient Digital Expert op het gebied van draadloze technologie en leer de belangrijkste functies en toepassingen begrijpen, bekijk de vergelijking van mogelijkheden andere Shure systemen, het systeem- en hardwareoverzicht en leer over de spectrumefficiëntie.

Wat u kunt verwachten op de door u gekozen dag van de Shure masterclass (onder voorbehoud):

09:30 - Inloop

09:45 - Start Masterclass

11:15 - Pauze

11:45 - Masterclass

12:30 - Lunch (Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons gerust weten!)

13:30 - Masterclass

15:00 - Pauze

15:30 - Masterclass

16:30 - Borrel en mogelijkheid tot netwerken

De plaatsen voor de masterclasses zijn beperkt, wees er dus optijd bij. Klik HIER om u direct in te schrijven!

Terug naar overzicht