Panasonic PTZ virtual event terugkijken

PTZ Virtual Event: de introductie van nieuwe PTZ-camera's

Heeft u het PTZ Virtual Event op 3 november bekeken, waarin de nieuwe modellen van de UE-serie van PTZ-camera's introduceerden? Zo niet, dan kunt u dat alsnog doen. Bekijk exclusief beeldmateriaal en kom alles te weten over de specificaties, beschikbaarheid en prijzen van de PTZ camera's van Panasonic!

Panasonic breidt haar PTZ camera range uit

Panasonic breidt haar PTZ-camerareeks uit met vijf gloednieuwe modellen. De 4K PTZ camera's AW-UE80W/K, AW-UE50W/K, AW-UE40W/K, AW-UE20W/K en de HD camera AW-HE20W/K zullen in het eerste kwartaal van 2022 uitgebracht worden. Alle camera's hebben een nieuw ''proprietary direct drive system'' op basis van Panasonic's eigen technologie, waardoor er voor stille en vloeiende beweging in verticale en horizontale richtingen wordt gezorgd.

De AW-UE40, AW-UE50 en AW-UE80 hebben een 24x optische zoom en tot 36x intelligente zoom, evenals een kijkhoek van 74,1 graden om gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen te ondersteunen. De ''newest generation'' in optische beeldstabilisatie (OIS) zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Alle camera's zullen PoE ondersteunen, waardoor een oplossing met één kabel mogelijk is waarbij video en audio, besturing en voeding van en naar de camera kunnen worden geleverd via één enkele ethernetverbinding.

De nieuwste IP-based videoprotocollen worden ondersteund, waaronder NDI|HX versie 2 en, in het geval van de AW-UE80, volledige bandbreedte NDI. Naast het SRT-protocol worden ook de RTMP en RTMPS ondersteund. De AW-UE80 ondersteunt ook het FreeD-protocol om te zorgen voor integratie met AR- en VR-systemen naast 4K/50p-videomogelijkheden.

De 4K-compatibele AW-UE20W/K en de HD-geïntegreerde camera AW-HE20W/K zijn entry-level PTZ-camera's die speciaal zijn geproduceerd voor de zakelijke markt en het hoger onderwijs. Beide modellen zullen beschikken over een groothoeklens, de nieuwste IP-protocolcertificeringen en connectiviteit voor SDI, HDMI, USB en IP.

Panasonic biedt een heel scala aan oplossingen om de nieuwe PTZ-camera's probleemloos in bestaande camerasystemen te kunnen inbouwen. Dit omvat het gebruik met de externe cameracontrollers, de gecentraliseerde besturingssoftware van het PTZ Control Center en de automatische volgsoftware voor presentaties en lezingen, mogelijk gemaakt door zowel gezicht- als lichaamsherkenning door de camera's.

Meer informatie? Bekijk onze Panasonic PTZ camera-pagina hier

Of neem contact op met onze specialisten! Zij helpen u graag!

Terug naar overzicht