NIEUW: Denon Home 550 update: 2.1 en 5.1 surround sound + ALEXA built-in

Denon blijft innoveren! Vanaf vandaag is er een gratis nieuwe update voor de Denon Home 550 beschikbaar, waarmee men van een reguliere Denon Home opstelling een 2.1 opstelling of 5.1 surround sound opstelling kan maken.  Deze update zal direct uit zichzelf geïnstalleerd/geüpdatet worden als de Denon Home producten aangezet worden.

Naast de innovatie op het gebied van de Denon Home 550, is er met deze update ook een mogelijkheid tot het gebruiken van ALEXA buit-in op alle Denon Home producten. De landen en talen die hierbij ondersteunt zullen worden zijn: UK, DE, FR, IT, SP & NL (English).  Naast dit alles is er ook een nieuwe update van de HEOS-app gelanceerd, met tal van nieuwe handige onderdelen.

● Directe download van de update als een Denon Home product aangezet wordt.

● Mogelijkheid tot het creëeren van een 2.1 opstelling met de Denon Home 550 update.

● Mogelijkheid tot het creëeren van een 5.1 surround sound opstelling met de Denon Home 550 update.

● Improved bass response, waardoor een additionele externe subwoofer niet per definitie noodzakelijk is.

● De nieuw ontwikkelde en unieke DSP development tool, maakt verdere optimalisatie van het geluid van de 550 mogelijk. Denk hierbij aan preciezere en gecontroleerdere bass tonen.

● Gloednieuwe, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke HEOS app.

● Mogelijkheid tot het gebruiken van de ALEXA-applicatie/ ALEXA built-in op de gehele Denon Home family.

Roept het nieuwsbericht wat u hier ziet vragen bij u op of heeft u een interessant project waar we u mogelijk bij kunnen ondersteunen? Neem dan direct contact op met onze specialisten, zij staan u graag te woord!

 

Terug naar overzicht