In 1972 werd een nieuw soort audiobedrijf geboren. NAD kreeg vorm toen een grote groep importeurs van de audio-industrie in Europa, allemaal muziekliefhebbers, zich erop richtten producten te ontwikkelen die baanbrekend en vernieuwend zouden zijn in de wereld van audio. Het doel van NAD was om te bewijzen dat een uitstekende geluidskwaliteit en betaalbare producten uitstekend samen kunnen bestaan. Vandaag de dag heeft NAD een breed portfolio aan audio en geluidsproducten, van stereo componenten tot multi-channel versterkers en high-performance surround oplossingen.

 
NAD AV Series

Onderstaand twee imposante AV surround sound receivers van NAD. Deze topstukken zijn onmisbaar in een home cinema set-up van hoge kwaliteit!

 

T 778 - AV Surround Sound Receiver

NAD's welbekende Audio Video Receiver (AVR) is een geavanceerde krachtpatser voor de ultieme muziekprestaties en indrukwekkende thuisbioscopen. Het referentiemodel van het merk bouwt voort op de filosofie van prestaties, eenvoud van bediening en toekomstige upgrademogelijkheden.

T 758 V3i - AV Surround Sound Receiver

Een mooie update van NAD's bekroonde T 758 A/V Surround Sound Receiver, de T 758 V3i zet NAD's 'simpel is beter'-ontwerpfilosofie voort door een vloeiende, gebruiksvriendelijke ervaring te leveren. Van levensechte surround sound-prestaties tot diepgaande kracht, de T 758 V3i is een ware traktatie voor de zintuigen. Door gebruik te maken van de gepatenteerde MDC-technologie van NAD, is de T 758 V3i klaar voor toekomstige upgrades en functies. Met 4K UltraHD-video biedt de T 758 V3i een levendige en boeiende presentatie als het gaat om de nieuwste digitale videotechnologie. 


 

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.