ID-AL is een handelsmerk van Waves System. Waves System is een Frans bedrijf dat audio- en videoapparatuur ontwerpt en produceert in Frankrijk.

Opgericht in 1986 door Bernard Keller, opende het bedrijf een opnamestudio en opende vervolgens een muziekwinkel in de buurt van Parijs. Vanaf 1998 importeert het bedrijf geluidskaarten, software en materiaal dat in heel Frankrijk distribueert.

My Video Player (VP320)

De videospelers van ID-AL bieden een breed scala aan functies, zoals power-on playback, perfecte looping, gesynchroniseerde inhoudstart, wake-up en stand-by van uw projectoren. Verrijk uw video-inhoud met de HTML5 / JavaScript-engine met dynamische grafische interfaces. De spelers hebben line audio-uitgangen, versterkt voor luidsprekers en koptelefoons die geschikt zijn voor alle soorten installaties.

Scenario's worden uitgevoerd met behulp van talrijke interfaces: automatisch uitlezen bij het opstarten, contactingangen en -uitgangen, multitouchscreen, TCP / IP- of HTTP-opdrachten, seriële verbinding, tijdprogrammering. Ontwikkel uw HTML-toepassingen door JavaScript-API's te integreren om de speler te besturen en de interface die door het publiek wordt gebruikt te deporteren. Ze zijn ontworpen en vervaardigd in Frankrijk en hebben een garantie van 3 jaar. Het installeren van een My Video Player is snel en eenvoudig dankzij de plug-in-aansluiting en het formaat voor rekmontage. Directe toegang tot inhoud maakt updates snel en intuïtief.
 

 

Prijslijsten ontvangen?

Wij sturen u graag de laatste prijzen toe, vraag deze hier aan of neem contact op met ons via (073) 639 26 00.