In februari 2021 werd de veelzijdige Panasonic PT-MZ880-serie LCD-laserprojectoren aangekondigd- voor de zakelijke, educatieve en museummarkt. Vandaag de dag is het zover en zijn de producten verkrijgbaar. Maak kennis met de gloednieuwe LCD Laser projectorserie van Panasonic, bestaande uit de PT-MZ680, PT-MZ780 en  PT-MZ880. 

PT-MZ880 Series

De nieuwe Solid Shine-serie is een update van de Panasonic PT-MZ770-serie en biedt een uitstekende beeldkwaliteit, probleemloze set-up en een milieuvriendelijk ontwerp. De serie omvat PT-MZ880 (8.000 lm), PT-MZ780 (7.000 lm) en PT-MZ680 (6.000 lm) WUXGA-modellen met een verfijnde Multi-Laser Drive Engine voor de optimale balans tussen hoge helderheid, levendige kleuren en onderhoudsarme werking. 

Een hoogtepunt van de projector is de ingebouwde Edge Blending-functionaliteit, die naadloze beelden met meerdere schermen kan creëren. De serie is ook compatibel met de nieuwe Panasonic zero-offset Ultra Short Throw zoomlens, die in de herfst van 2021 verkrijgbaar zal zijn. De actieve bediening van de projector in combinatie met deze lens, is ideaal om bijvoorbeeld een indrukwekkende kijkervaring in een museum te bieden.

De nieuwe serie is milieuvriendelijk en zeer betrouwbaar. Het energieverbruik is ongeveer 20% lager dan bij de vorige modellen. Het uitwasbare milieuvriendelijke Eco filter en de storingsvrije multi-laser aandrijfmotor zorgen voor circa 20.000 uur onderhoudsvrij gebruik.

Demo Mogelijkheden

Speciaal voor onze dealers, kunnen we een demo-set aanbieden. Deze kunnen bijvoorbeeld een week uitgeprobeerd worden, waarna deze weer retour gestuurd worden. Dit, zodat deze serie gemakkelijk uitgeprobeerd kan worden en gekeken kan worden of het ook daadwerkelijk bevalt. 

Bent u geïnteresseerd in het ontvangen van een demo-set, kunt u contact opnemen met onze specialisten om dit nader te bespreken. Zij brengen u dan ook direct op de hoogte van de voorwaarden. 

 

 

 

Uitgebalanceerde beeldkwaliteit

Afgestemd op optimale helderheid en kleur

De verfijnde optische engine biedt een ideale balans tussen hoge helderheid en levendige kleuren voor duidelijke zichtbaarheid in goed verlichte ruimtes met een keuze aan weergavemodi die zijn geoptimaliseerd voor verschillende soorten inhoud en schermoppervlakken, evenals technologieën Dynamische optimalisatietools die het beeld continu aanpassen aan de omgeving en de inhoud. Uw publiek kan comfortabel genieten van zichtbare beelden zonder de kamerverlichting uit te doen.

Dynamisch Contrast

Om de geprojecteerde inhoud of werkomgeving beter af te stemmen, analyseert Dynamic Contrast het ingangssignaal frame voor frame en past de lichtbron onmiddellijk aan de contrastvereisten van elke scène aan. Dynamisch contrast verhoogt niet alleen de algehele nauwkeurigheid van het contrast, maar reproduceert ook nauwkeuriger scènes waarvan de lichte en donkere beelden vaak worden uitgewisseld.

Daylight View Basic

Daylight View Basic levert scherpe, heldere beelden door details te verbeteren, vooral in donkere delen van het beeld die anders moeilijk te zien zouden zijn in een lichte kamer. Past de helderheid aan het omgevingslicht aan.

Detail Clarity Processor 4

Het gepatenteerde circuit analyseert afzonderlijke videobeelden om delen van elk beeld in detail te verduidelijken. Algoritmen halen gegevens uit vier frequentiebanden uit het signaal, verscherpen contouren, corrigeren contouren en verminderen ruis om een ​​betere tekstdefinitie en een duidelijkere resolutie van details in video's en afbeeldingen te bereiken.

Detail Clarity Processor 4

Flexibel design past in iedere ruimte

Onopvallend design valt weg in iedere ruimte

Dankzij de strakke nieuwe kaststijl passen deze projectoren in de sfeer van de kamer. Door zwart te gebruiken voor de verzonken basis, lijken de zij- en frontpanelen dunner. De projectie (niet de projector) combineert onopvallend design met een stille werking en duidelijke beeldzichtbaarheid en staat centraal. Volledig zwarte versies zijn beschikbaar om gemakkelijk te verbergen in donkere omgevingen zoals musea.

Unobtrusive Cabinet Blends into the Room

Stille Uitvoer

Nu cursussen, vergaderingen, conferenties en andere evenementen steeds vaker online plaatsvinden, is het belangrijk dat het geluid van de projector de aandacht niet afleidt van de presentatie. De stille projectie helpt mensen zich te concentreren, zowel in de kamer als op afstand. De PT-MZ880-serie heeft een stille modus die een bijna onhoorbare werking van 26 dB * (PT-MZ780 / MZ680) of 27 dB * (PT-MZ880) mogelijk maakt, zodat deze projectoren discreet in de installatieomgeving kunnen worden geïntegreerd met behoud van de focus op de presentatie.

* Bedrijfsgeluid is 32 dB in Normale modus / Eco-modus (PT-MZ780 / MZ680) en 34 dB in Normale modus / Eco-modus (PT-MZ880).

Optionele elektrische lenzen, waaronder een nieuwe ultrakorte zoomlens

De PT-MZ880-serie is uitgerust met een krachtige zoomlens van 1,61-2,76: 1 en ondersteunt geselecteerde vaste lenzen en zoomlenzen volgens de voorkeurspositie van de projector. Deze extra lenzen omvatten de nieuwe ultra-short throw zoomlens ET-ELU20, die naar verwachting in september 2021 zal worden uitgebracht. Hierdoor is de projectorserie niet alleen geschikt voor educatieve en commerciële doeleinden, maar ook geschikt voor museumtentoonstellingen. Gebruikt met compatibele lenzen, kunnen ontwerpers de afstandsbediening van de projector of de Smart Projector Control-app * gebruiken om zoom, focus en V / H-lensverschuiving aan te passen.

* Sommige app-functies worden niet ondersteund door de PT-MZ880-serie. Controleer de compatibiliteit van apparaten in de App Store of de Google Play Store.

Ondersteuningssysteem voor meerdere schermen

Randen van aangrenzende schermen kunnen worden gemengd en hun helderheid kan worden geregeld. Corrigeert variaties in kleurweergave van elke projector via pc-besturingssoftware. Digitale zoom * tot 3x (H / V). Maximaal negen afbeeldingen (3 x 3) kunnen aan de randen worden gemengd om grote afbeeldingen op meerdere schermen te creëren.

* Hoewel de invoerresolutie niet verandert, is het niet mogelijk de beeldkwaliteit te behouden voor afbeeldingen die horizontaal en verticaal worden vergroot via de digitale zoomfunctie.

Contrast Sync and Shutter Sync

Met contrastsynchronisatie kunnen dynamische contrastwaarden worden gesynchroniseerd tussen meerdere projectoren die zijn aangesloten via seriële in / uit-aansluitingen. Deze functie verbetert de vloeiendheid van een enkel beeld in een systeem met meerdere beelden en vermindert de zichtbaarheid van overlappende gebieden van aangrenzende beelden van ideale breedbeeldbeelden. Tegelijkertijd schakelt de synchronisatie de tijdsynchronisatie in / uit om een ​​professioneel fade-in / fade-out-effect te verkrijgen.

Contrast Sync and Shutter SyncGeometry Manager Pro Software (Geo Pro Software) with Free Grid

Met Geo Pro-software kunt u gemakkelijk randovervloeiing kalibreren en de schermgeometrie aanpassen met behulp van Windows® PC. Overlay Free Grid over het geprojecteerde beeld om vervormde gebieden opnieuw vorm te geven door de positie van knooppunten of V / H-lijncontrolepunten aan te passen. Kies een raster van 2 x 2 tot 11 x 11 lijnen en sla automatisch de voortgang van het werk op, zodat u vrijelijk kunt schakelen tussen rasterresoluties. Raster- en controlepuntkleuren kunnen worden geselecteerd om een ​​duidelijk zicht op het geprojecteerde beeld te garanderen.

Opmerking: sommige functies die beschikbaar zijn in Geo Pro-software worden niet ondersteund door de PT-MZ880-serie. Download Geometry Manager Pro gratis van de PASS-website.

Ingebouwde geometrische aanpassingsfunctie

Geometrische aanpassing omvat veel functies die in de projector zijn geïntegreerd en worden bediend met de afstandsbediening van de projector. Op deze manier kan de installateur vervorming corrigeren bij het projecteren van een beeld op een gebogen scherm of op een oneffen schermoppervlak onder een hoek. Deze correctie is geschikt voor bolvormige, cilindrische en andere complexe schermvormen zonder dat een aangesloten pc nodig is. Door de beeldverhouding en hoekinstellingen onafhankelijk te houden, kan correctie gemakkelijker worden, en wanneer u de aanpassingsinstellingen moet sluiten en opnieuw moet toepassen, is de functie van het opslaan van beeldaanpassingsgegevens erg handig en kunt u de voortgang van de taak opslaan terwijl u aanpassingen aanbrengt.Built-in Geometric Adjustment

Drie HDMI-ingangen ondersteunen CEC-opdrachte

HDMI-ingangen zijn compatibel met besturingssignalen van componenten die CEC-opdrachten ondersteunen, dus u kunt alleen de afstandsbediening van het compatibele bronapparaat gebruiken om de projector binnen een beperkt bereik te bedienen. Wanneer u via HDMI op de projector bent aangesloten, gaat u naar de stand-bymodus en begint u automatisch met afspelen onder begeleiding van een compatibele speler (zoals het optionele draadloze PressIT-presentatiesysteem).

Powers ON/OFF with CEC-compatible source device via HDMI®


Ondersteunt 4K-signaalinvoer om in uw systeeminfrastructuur te passe

De PT-MZ880-serie is compatibel met 4K-ingangssignalen en accepteert 4K / 60p-video * via HDMI-ingang of DIGITAL LINK-aansluiting. Deze functie is handig wanneer de projector is geïntegreerd in de bestaande 4K-compatibele systeeminfrastructuur, of wanneer hetzelfde 4K-signaal met verschillende schermresoluties via een netwerkterminal moet worden verzonden zonder gebruik te maken van een externe converter of broncodeconversie.


* YPBPR 4: 2: 0-indeling alleen voor 4K / 60p-signalen die worden ingevoerd via DIGITAL LINK. Signaalresoluties die verschillen van de projectorresolutie, worden geconverteerd naar de resolutie van de projector (1920 x 1200 dots).

Klik op de brochure hieronder om 'm direct te bekijken: