Referenties van onze klanten

 

Op deze pagina vindt u enkele projecten die onze klanten met onze producten gerealiseerd hebben. Wij werken nauw samen met onze klanten om voor de eindklant tot de best mogelijke oplossing te komen. Heeft u vragen over een oplossing die u tegenkomt in onderstaand overzicht? Neem dan contact op met onze collega's.

Gemeente Tilburg – Supernova & DnP

Naam integrator: ADL Narrowcasting

Gebruikte producten:

(Laserpanel) 100’’ Supernova STS 16:09
dnp laser projector 3000lm + cabinet

Inleiding

Gemeente Tilburg heeft een tender uitgezet voor het inrichten van een tijdelijke raadzaal. Deze is gewonnen door ADL Narrowcasting, een AV integrator die zich richt op audiovisuele installaties en high end narrowcasting oplossingen. 

De uitdaging

De raadzaal had enkele technische restricties m.b.t. hoogte en afstand van de projector tot het scherm. Daarnaast was er veel daglicht aanwezig in de zaal. Belangrijk was een kwalitatief goede oplossing die rekening houdt met deze aspecten. De eindgebruiker gaf aan de beeldkwaliteit erg belangrijk te vinden.

De oplossing

De dnp LaserPanel oplossing was perfect voor de ruimte, gezien de verschillende restricties. Het dnp scherm was het enige scherm dat gemonteerd kon worden aan het plafond met daarbij een short throw projectie vanaf de onderkant van het scherm. Dit was niet mogelijk met andere schermen. Daarnaast wordt het gecombineerd met een meubel waarbij de projector is weggewerkt en ook bescherm wanneer deze niet gebruikt wordt.

Daarnaast zorgt een dnp scherm voor een veel hoger contrast dan een conventioneel scherm in ruimten met veel daglicht. Ondanks het vele daglicht in de ruimte is de beeldkwaliteit nog steeds erg goed. Daarnaast kon de dnp oplossing gemakkelijk gecombineerd worden met het bestaande domotica systeem.

Het eindresultaat

De eindgebruiker is zeer tevreden over de installatie. ‘’Het scherm valt meteen op wanneer personen de ruimte binnenkomen en iedereen is er heel enthousiast over. Zelfs voor een leek valt het op hoe hoog de beeldkwaliteit is’’, alsdus een woordvoeder van de gemeente. ‘’Alle mensen die binnenkomen denken dat het een high value LCD scherm is, zij hebben niet door dat het om projectie gaat’’.

De ruimte wordt gebruikt voor presentaties, video presentaties en natuurlijk raadsvergaderingen. De dnp oplossing is zeer geschikt voor al deze doeleinden.

Terug naar overzicht