Referenties van onze klanten

 

Op deze pagina vindt u enkele projecten die onze klanten met onze producten gerealiseerd hebben. Wij werken nauw samen met onze klanten om voor de eindklant tot de best mogelijke oplossing te komen. Heeft u vragen over een oplossing die u tegenkomt in onderstaand overzicht? Neem dan contact op met onze collega's.

Hockeyclub Den Bosch - RCF

Naam installateur: Unlimited Sound & Vision

Gebruikte producten:

RCF P Serie à P3115-T
 

Inleiding

Hockeyclub Den Bosch komt bij zowel de heren als bij dames uit op het hoogste niveau en heeft al vele titels op haar naam staan. De club telt circa 2.500 leden en is daarmee de grootste sportvereniging van Den Bosch. Daarnaast is het de grootste sportvereniging van de gemeente ‘s-Hertogenbosch en één van de grootste hockeyverenigingen van Nederland. In 2015 startte HC Den Bosch met de bouw van een grote tribune rondom het hoofdveld, zodat de bezoekerscapaciteit aanzienlijk vergroot kon worden.

De uitdaging

Na het bouwen van de nieuwe tribune moest dit aangevuld worden met goed geluid. De audio moest hoorbaar zijn over het gehele veld waarbij rekening gehouden moest worden met wind & regen.


De oplossing

Voor dit project is een speaker uit de P-serie van RCF gebruikt, namelijk de P3115-T. Alle producten uit de P-serie van RCF zijn volledig weerbestendig, zijn full range en hebben een brede spreiding. Deze coaxiale tweeweg luidsprekers bieden een substantiële kracht en efficiëntie voor een verscheidenheid van professionele indoor én outdoor toepassingen. De P3115-T speaker heeft een IP-waarde van 55 en uitermate geschikt voor o.a. sportarena’s en stadia.

De P-serie van RCF is uitermate geschikt voor sportstadia en is onder meer ingezet in Olympische stadia en grote internationale voetbalstadia.

Terug naar overzicht