Referenties van onze klanten

 

Op deze pagina vindt u enkele projecten die onze klanten met onze producten gerealiseerd hebben. Wij werken nauw samen met onze klanten om voor de eindklant tot de best mogelijke oplossing te komen. Heeft u vragen over een oplossing die u tegenkomt in onderstaand overzicht? Neem dan contact op met onze collega's.

Central Harley-Davidson - RCF, Panasonic, Polk, Denon, Extron, ID-AL & Smartmetals

Project realisatie: 

Gebruikte producten:

  • 6 x RCF MQ60HlinkB Cluster Accessory tbv MQ60HB Zwart
  • 1 x RCF AM2160 Mengversterker 160W 100V 4+2 Inputs
  • 1 x Denon Heos Link HS2 Audiostreamer tbv internetradio+Spotify
  • 9 x Panasonic TH55LFV70 videowall
  • 1 x Extron MPS602SA Media Presentation Switcher DTP
  • 1 x Extron MLC Plus 200 MediaLink® Plus Controller
  • SmartMetals VideoWall Wandoplossing push to open 55Inch 3x3
  • Polk AM6085 Luidspreker ATRIUM 6 Zwart Set
  • Idal VP330 4k Videoplayer GPIO 8in/8out USB/SD Amp Eth

De uitdaging

Get your motor runnin’…Head out on the highway! Één van de meest gerenommeerde merken in de (motor)wereld is te vinden in ’s-Hertogenbosch, en wel bij dé officiële Harley-Davidson dealer in Brabant; Central Harley-Davidson!

Installateur Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging uit Sint-Oedenrode is in opdracht van Central Harley Davidson aan de slag gegaan met de mooie uitdaging om de audio en video wensen waar te maken. Vanzelfsprekend was het noodzakelijk om kwalitatief hoogstaande, passende en uiteraard betrouwbare apparatuur te leveren, wat voor een uitzonderlijk totaalconcept zou zorgen. Het iconische merk stelt namelijk een zeer hoge standaard voor alle locaties waar het merk te vinden is. En dat is begrijpelijk! Met het kopen van een Harley, koop je naast natuurlijk een prachtige motor, ook avontuur, vrijheid en attitude, kortom: een uitzonderlijke beleving! Het was dus zaak om die visie door te trekken naar de Showroom van Central Harley Davidson.

Van der Vleuten elektrotechniek werkt sinds jaar en dag samen met Output als het gaat om audio, video en verlichting. Ook ditmaal besloten zij Output te betrekken bij het ontwerp van deze AV installatie om samen tot het resultaat te komen wat de eindklant voor ogen had.

De realisatie

Er is zorgvuldig afgewogen en gekeken naar wat de juiste producten zouden kunnen zijn om de wensen van de eindklant waar te maken. Naar advies van Output is de keuze uiteindelijk gevallen op de volgende producten: 6x RCF MQ60HB (in 3 clusters verdeeld over de showroom). De RCF AM2160 mengversterker met de Denon Heos Link vormd het centrale hart van de audio installatie. De Denon Heos Link fungeert als internet radio, maar kan ook gekoppeld worden met een account van een streamingdienst zoals bijvoorbeeld Spotify. Ook leverden we een uiterst betrouwbare frameloze videowall (TH-55LFV70 van Panasonic), welke is gemonteerd met het push-to-open systeem van SmartMetals. De videowall wandoplossing maakt het mogelijk om de prachtige content van Harley-Davidson, middels een Extron MPS602SA Media Presentation Switcher, de Extron MLC Plus 200 MediaLink® Plus Controller en de Idal VP330 4k Videoplayer (GPIO 8in/8out USB/SD Amp Eth) af te spelen in de showroom. Om de set-up van de videowall te completeren, is een set van de Polk ATRIUM 6 AM6085 Luidsprekers geplaatst, zodat de beelden versterkt worden middels het kwalitatieve geluid waar Polk bekend om staat.  

Het resultaat

De geselecteerde producten zijn van hoogstaande kwaliteit, wat natuurlijk van groot belang was om aan de internationale eisen van Harley-Davidson te voldoen. Door de fijne en duidelijke communicatie met installateur Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging én eindklant Harley-Davidson, hebben we de gewenste producten kunnen leveren en hierdoor samen een mooi project kun voltooien, wat volledig past bij de wensen en behoeften van Central Harley-Davidson.

Wie bij Central Harley-Davidson binnenstapt, wordt direct ondergedompeld in een droomwereld voor iedere liefhebber van premium motoren en de spirit van American Touring. Alles ademt de waarden van het iconische merk en we zijn verheugd dat we de kwalitatieve producten die het totaalconcept compleet maken, hebben mogen aanleveren. Naar onze mening vult het de beleving van Central Harley-Davidson perfect aan!

Kijk voor meer informatie over Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging uit Sint-Oedenrode op https://www.vdvleutenelektrotechniek.nl/home.

Kijk voor meer informatie over Central Harley-Davidson op https://centralharley-davidson.nl/ .

 

Terug naar overzicht