Referenties van onze klanten

 

Op deze pagina vindt u enkele projecten die onze klanten met onze producten gerealiseerd hebben. Wij werken nauw samen met onze klanten om voor de eindklant tot de best mogelijke oplossing te komen. Heeft u vragen over een oplossing die u tegenkomt in onderstaand overzicht? Neem dan contact op met onze collega's.

Panthera Personal training - Acclaim

Project realisatie: 

 

Gebruikte producten:

  • 130 meter Acclaim Flex Tube Pixel SE
  • Visual Productions Quadcore
  • Visual Productions Kiosk Touch

De uitdaging

Het jonge en ambitieuze team van Panthera Personal Training vond het tijd voor een frisse wind door hun gym. Een frisse wind die ervoor zou zorgen dat ook het uiterlijk van hun sportzalen bij zou gaan dragen aan het automatisch motiveren van alle sportmannen- en vrouwen die bij hen door de deur zouden komen lopen.

Inspiratie werd gehaald uit het bekijken van diverse andere sportscholen en welke uitstraling hun sportzalen precies hadden. Hierdoor had het team van Panthera Personal Training al snel voor ogen wat ze graag in hun eigen zaal terug wilden zien. Een selectie aan led strips die diverse geprogrammeerde programma’s zou afspelen als aanvulling op de training, moest het gaan worden. Met een video als referentie, maar niet precies wetende welke producten in die voorbeeld video werden gebruikt, ging het traject in samenwerking met Output van start.

De realisatie

Er is zorgvuldig afgewogen en gekeken naar wat de juiste producten zouden kunnen zijn om de wensen van de eindklant waar maken. Naar advies van Output is de keuze uiteindelijk gevallen op de Acclaim Flex tube in combinatie met de Visual Productions Quadcore en Visual Productions Kiosk Touch. Deze producten zijn van hoogstaande kwaliteit, wat absoluut noodzakelijk was om de uitstraling en werking te krijgen die de klant voor ogen had.

De opstelling en het plaatsen van de led strips, werd volledig in kaart gebracht door Blom Elektrotechniek, middels een tekening die zou verduidelijken wat precies op welke positie geplaatst zou gaan worden. Vervolgens werden ook de lengtes en profielen bepaald én is er besproken welke kleurenprogramma’s de eindklant precies in gedachten had.

In totaal is er ongeveer 130 meter aan Acclaim Flextube gebruikt in het project, met elke 12,5 cm een apart segment. Om de gewenste kleurenprogramma’s te realiseren, is ieder los segment eerst geadresseerd en vervolgens naar wens geprogrammeerd.

De complexiteit van de wens van de eindklant, vereiste een ijzersterke samenwerking en goede communicatie tussen de leverancier, programmeur, eindklant én installateur. Doordat we dit ten alle tijden in de gaten hebben gehouden, is het project goed verlopen én is er een fantastisch resultaat uit voor gekomen.

Het resultaat

De combinatie van de geïnstalleerde producten en de unieke locatie van Panthera Personal Training, zorgen voor een pracht plaatje. De extra dimensie die door de led lijnen wordt toegevoerd, creëert een fantastische energieke sfeer voor alle sportievelingen. In samenwerking met Blom Elektrotechniek, hebben we Panthera Personal Training geholpen met hun toffe project en hebben we al heb verwachtingen en verlangens volgens hen, dan ook waar weten te maken.

Kijk voor meer informatie op www.pantherapt.nl of neem contact op via info@pantherapt.nl

 

 

Terug naar overzicht