Roland introduceert plug & play live streaming device: UVC-01

Roland kondigt de UVC-01 USB Video Capture aan, Rolands eerste stand-alone HDMI-naar-USB-videoconversie-apparaat. De nieuwe UVC-01 sluit naadloos aan op de meest populaire producten in de Roland V-serie, inclusief de V-02HD Multi-Format Video Mixer en de V-1HD, V -1HD +, V-8HD en V-60HD videoswitchers.

De Roland UVC-01 USB Video Capture zet de HDMI-uitgang van deze Roland V-serie producten om in een plug-and-play USB 3.0 webcam feed, klaar voor HD livestreaming op Facebook Live, YouTube, Zoom en vele andere populaire live streaming platforms. Er zijn vijf Roland Livestreaming-oplossingsbundels beschikbaar met de producten uit de UVC-01- en V-serie:

V-02HD STR: De V-02HD is een eenvoudige tweekanaals HDMI-videoproductie-oplossing die met de UVC-01 schakelt, schaalt en nu livestreamt naar populaire platforms.
V-1HD STR: Rolands V-1HD is de 4-kanaals HDMI-industriestandaard switcher die nu ook naadloos de boodschap naar een online publiek brengt met de UVC-01. 
V-1HD + STR: De V-1HD +, Rolands nieuwste en krachtigste vierkanaals HDMI A / V-schakel-, streaming- en mixoplossing, past perfect bij serieuze visuele verhalenvertellers en wordt nog hoger met de UVC-01. US $ 1.445
V-8HD STR: de 8-kanaals V-8HD HDMI-switcher stuurt één video-uitgangsfeed naar de live persoonlijke kijkers en een tweede feed naar het online publiek met de UVC-01.
V-60HD STR: Met een geavanceerde functieset, veelzijdige HDMI & SDI I / O, draait deze 6-kanaals plug-and-play productieswitcher van live-evenementen naar livestream-uitzendingen met de UVC-01.

Terug naar overzicht