Panasonic introduceert AW-UE100 PTZ

In augustus leverbaar

De AW-UE100 ondersteunt een grote verscheidenheid aan IP-transmissieprotocollen, waaronder NDI met hoge bandbreedte, NDI|HX en SRT (Secure Reliable Transport).

de AW-UE100 heeft een nieuw ontworpen directe aandrijfmotor voor soepele pan- en tilt beweging en biedt flexibiliteit bij de installatie, weinig ruis en een hoge resolutie beeldregistratie. De camera is ideaal voor high end live- en studioproducties voor broadcast, staging, bedrijfs- en sportevenementen.

De UE100 is voorzien van een 1/2,5-type 4K MOS-sensor voor de productie van  UHD 4K/60p video en biedt een grote verscheidenheid aan interfaces, waaronder 12G-SDI, 3G-SDI, HDMI en IP. De UE100 is geschikt voor het vastleggen van beelden in krappe ruimtes tot grote locaties en heeft uitzonderlijke mogelijkheden. Een groothoeklens met een horizontale beeldhoek van 74,1 graden maakt het mogelijk om een groot gebied op te nemen vanuit een beperkte installatieruimte en de 24x optische zoom handhaaft een hoge beeldkwaliteit bij hoge zoomverhoudingen.

Voor live-video-overdracht met een lage latency biedt de UE100 een hoge bandbreedte NDI voor de overdracht van 4K/60p-video met snelheden van ongeveer 250 Mbps en voor de overdracht van full HD-video met ongeveer 100 Mbps, allemaal via één enkele LAN-kabel. De UE100 biedt daarnaast NDI®HX met een hoge efficiëntie en lage bandbreedte om video met lage bitsnelheden te kunnen verzenden. Secure Reliable Transport (SRT) handhaaft de stabiliteit bij het verzenden van hoogwaardige video, zelfs in onstabiele netwerkomgevingen; en de RTMP/RTMPS-functie biedt directe streaming via één enkele kabel naar live broadcasting services, zoals YouTube Live en Facebook Live.

De FreeD-uitgang maakt verbinding met AR/VR-systemen mogelijk en zorgt er ook voor om, met behulp van cameravolgsystemen (pan/tilt/zoom/focus/iris), eenvoudig systemen zonder encoder op te bouwen. De opname van een Direct Drive-mechanisme met rolcompensatie verbetert de stilte en rust tijdens pan/tilt bewegingen.

De panning rage van de camera is ±175° en het kantelbereik is -30° tot 210°. Andere belangrijke kenmerken zijn een ND-filter met vier standen (Clear, ¼, 1/16, 1/64), een Nachtstand voor infraroodopnamen en PoE++-voedingsondersteuning.

Vanaf augustus uit voorraad leverbaar!

Bekijk hier de brochure of hier de andere PTZ camera's van Panasonic.

Terug naar overzicht