Corona maatregelen Output

De maatregelen van de regering om het Corona virus in te perken hebben invloed op het persoonlijke en zakelijke leven van iedereen. Output neemt deze maatregelen en de gevolgen hiervan zeer serieus. De gezond van onze medewerkers, u als relatie en onze medemens staat voorop.

Ook willen we de continuïteit blijven verzorgen naar onze relaties. Om verspreiding te voorkomen nemen wij de nodige maatregelen in acht:

  • Wij houden de adviezen van het RIVM scherp in de gaten en zullen waar nodig ons beleid aanpassen.

  • Onze dienstverlening blijft zoveel mogelijk zoals u die van ons gewend bent.

    Onze vestiging in ’s-Hertogenbosch is geopend, we nemen intern de nodige hygiëne maatregelen in acht en houden ten alle tijden gepaste afstand. Wij verzoeken u om alleen goederen bij ons af te halen als u in goede gezondheid bent. Daarbij zijn de bekende richtlijnen van de RIVM leidend. 

    Ons personeel is werkzaam en bereikbaar via de voor u bekende kanalen. Een deel van ons personeel werkt vanuit huis.

  • Klantafspraken en overige overleggen gaan voornamelijk telefonisch of via videoconferentie.

  • Ook buiten kantoor houden we ons aan de voorgeschreven maatregelen.

  • Zendingen zullen gewoon ontvangen en verstuurd worden.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het Corona virus, informeren we u via onze website en via e-mail.

We leven mee met de personen die getroffen zijn door het Corona virus en hebben diep respect voor alle betrokkenen in vitale beroepsgroepen. Laten we voor elkaar blijven zorgen en er samen alles aan doen om het Corona virus onder controle te krijgen.

 

Terug naar overzicht