Nu leverbaar: Panasonic PT-RCQ10 projector

Gedetailleerde beelden die rijk zijn aan natuurlijke kleuren

De PT-RCQ10-serie combineert Panasonic’s unieke Rich Colour Harmonizer- en Smooth Pixel Drive-technologie met 1-Chip DLP-weergave om te zorgen voor een intense beeldervaring. De projector biedt een hoge helderheid van 10.000 lumen, WUXGA-resolutie en een contrastverhouding van 10.000:1 voor scherpe beelden, zelfs in sterk verlichte omgevingen.

Panasonic’s unieke, nieuwe Rich Colour Harmonizer-technologie breidt het gebruik van rood licht uit om de kleurweergave te verbeteren, door de helderheid van de kleur rood te verhogen met 160%. Dit creëert een levendigere afbeelding voor een intense kijkervaring.

Daarbij zorgt het pas ontwikkelde beeldverwerkingsysteem Smooth Pixel Drive voor afbeeldingen met een hoge resolutie van 2715x1697 met scherpe tekens en vloeiende, diagonale lijnen en curven.

Langdurige betrouwbaarheid met een onderhoudsvrije werking tot wel 20.000 uur

De PT-RCQ10-serie, is zo ontworpen dat de projector zeer geschikt is voor live installaties. De dual-drive optische laser-engine behoudt een hoge helderheid, prachtige beeldkwaliteit en kleurweergave voor zeer lange periodes.

Flexibele installatie en naadloze integratie

De PT-RCQ10-serie is klaar voor de toekomst met het vermogen om 4K-signalen op te vangen via HDMI en Digital Link en is uitgerust met Panasonic’s Slot NX interfacekaart om connectiviteit met nieuwe inputverbindingen uit te breiden.

De toevoeging van de nieuwe ET-DLE020 Ultra Short-Throw Zoom-lens, die compatibel is met Panasonic’s 1-Chip DLPTM-lenzenreeks die projectieverhoudingen van 0,2-8,6 biedt, zorgt voor nog meer flexibiliteit.

Bekijk hier de brochure.

Terug naar overzicht